Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Preco nemame radi USA?

Debata s clovekom, ktory tvrdi, ze vpadnutie cudzich vojsk na uzemie spriatelenho statu je vlastne bratska pomoc a ze o nic neslo to len nejaky opilec spadol pod tank je velmi tazka.
Rusi ukazali celemu svetu, ze to vedia. Vsetky staty, ktore ovladali museli zmenit rezim a dohanat zapad vdak svojmu zaostavaniu. Je zaujimave, ze v ziadnom zo statov oslobodenych spojencami sa rezim menit nemusel. Preco asi?
Ano moj vek si pamatas dobre a nikto ma nicim nekrmil. Uz ako dietatu mi totizto prislo divne chodit na skolskom ihrisku dokolecka a vykrikovat Mier detom celeho sveta a Nech zije KSC a podobne divne zvraty. Uz ako dietatu mi bolo divne preco nemozeme cestovat von, ploty, hradby a zatarasy som chapal vzdy, ze sluzia na obranu zvonku, ale drzat vlastnych obyvatelov zamknutych vo vnutri? To mi neslo do hlavy uz ako dietatu. Nechapal som preco su nase hracky take fadne a bez napadu a tie zo zapadu take pekne a leskle. Preco sa u nas nepredava Pepsi v plechovke a nase auta su vsetky rovnake a vyzeraju divne. Ano nemal som rad komunistov uz vtedy, do SZM som odmietol vstupit hoci sa nam este stihli vyhrazat, ze budeme mat v skole problemy. A mohol by som pokracovat samozrejme aj dalej, ale pre teba budem aj tak asi len krmena ovca amickou propagandou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat