Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nevyzpytatelné cesty aerolinek

To cosi, co si rika IQ nemam nejak obzvlast rad a on to vi, ale je to z meho pohledu obcas jen hloupe cosi s blbyma kecama. Kdezto mnohem horsi je kuprikladu hovno, ktery si mysli, ze je vonavy bonbonek - a to je presne tvuj pripad. U nas se rika, ze z hovna bic neupletes a prenesene to plati i na tebe. Ono ani kdyz to hovno obarvis zlatou barvou, tak neprestane smrdet a je to porad hovno.
Za prve si precti, cos napsal ve druhe vete a pak se zkus umyt, treba to hovno ze sebe smyjes. I kdyby to trosku slo, tak na vonavej bonbonek to nebude. On (IQ) vi, o cem mluvi. To jen vetsina tady, v cele s tebou se mu snazi rict, ze je blb. On ale v tomto pripade jako blb nereaguje. On se pouze zeptal na neco, co je mu divny a ty misto abys odpovedel a vysvetlil mu to, tak meles cypoviny o konspiracich, protoze tvoje znalosti evidentne nestaci na to, abys skutecne vysvetlil Iqacovi, jak to funguje a proc tam skutecne je napriklad ta privatni sit a IP z jinych statu. To cos napsal jsou jen tipy od nekoho, kdo nema ani paru jak to ve skutecnosti funguje. Takze kdyz nevis, nelibi se ti to, tak je to hned konspirace - óóó, genialni zaver.
Tvoje navazeni se a urazeni lidi tady me sere, a proto se navazim ja do tebe. Nesnasim takovy tukany - takovy blby potkavam velice casto na uradech a v Parlamentu - vi uplne stejny hovno jako ty, ale nazor maji na vsechno a nemusim podotykat, ze ten jediny a spravny. Dnes mam chvilku cas se projit debatama, tak si nemuzu nechat ujit sanci na reakci. Samozrejme vim, ze ses tvrdej pravicak a velky podnikatel (tak se tady prezentujes a nekdo sem hodil odkaz na tvuj polofunkcni webicek), tak je mne jasny, ze si stejne jako modri ptaci umis uvedomit i situaci ostatnich a nehledis jen na sebe... No a nejhorsi je, kdyz je hovno arogantni.

Dalsi z chytrolinku na kery se podivam je bellic. To je dalsi z tech obarvenych bobku. Staci treba takto?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat