Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ne-řešení Romské otázky - politická debata

Riesenie romskej otazky je pomerne dobre tema, pretoze nan existuje milion nazorov a milion moznosti. Mam nan pomerne jednoduchu odpoved, vzdajte sa budete asimilovani (copyright by borg imperium).
Nicmenej ja zareagujem na osobu tazatela aby skusil byt menej expresivny, pretoze jeho aktivita tu hranici s trolovani. Vyrabat debaty, na ktore reaguje len on sam (cize ludia nemaju o ne velky zaujem), pripadne neustale poukazovat na svoj povod mi pripada, ze mu ide len o konfrontaciu a to dost umelu, pretoze dnes naozaj staci povedat, ze si cigan a dostanes par nenavistnych prispevkov.
Takze zakladaj debaty len take, ktore podla teba zaujimaju aj ostatnych, nedrz si umelo svoje vlakna pri zivote zbytocnych prispievanim a prestan zdoraznovat svoj rasovy povod, to tu naozaj nie je pre nikoho dolezite a rasistickych debat sa tu radi vzdame.
Aj ked je toto debatny server mal by mat aspon aku taku uroven, po hube si mozete ist davat von pred lokalom, ale nie ty.
A pre ostatnych...to, ze 95% bielej populacie nema rado romsku mensinu je fakt, ale svoje emocie drzte na uzde. Nepotrebujem, aby mi volali z policie a ja chodil vysvetlovat co to tu mame za rasisticky platok na webe, mam rad svoj osobny cas a nechce sa mi riesit taketo veci.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat