V nějaké recenzi na Best Of tohoto obskurního dua jsem četl dobrý závěr. Je to hudba, kterou mohou poslouchat jedinci s IQ buď pod 80, nebo nad 160; nic mezi tím. Asi na tom něco bude. Já to neposlouchám a nesmí mi to do přehrávačů.
To není o tom, kdo co poslouchá, ale je to na téma "vodrhovačky".
No tak sorry, že jsem se k vodrhovačce vyjádřil Trochu odjinud - v práci, kde nyní jsem, hraje celodenně rádio City... Tam mají repertoár sestávající asi z dvaceti skladeb a ty rotují. Dvakrát denně? Není problém. Třikrát? Taky ne... Bych blil. Ještěže existují normální rádia.
To tam máte rozhlas po drátě? Koukám, že ČP šetří na všem
Rozhlas po drátě? To v tomhle století ještě existuje? Abych upřesnil - jsem na jedné nejmenované poště hostem, čili práci za absentující kolegyni. Jsa slušně vychován mi přijde žinantní tam nastoupit a trvat na přeladění rádia. Já to přežiju, újmy mi to nečiní. Doma si to vynahradím. Třeba nyní Veteráni studené války. Lahůdková záležitost.
Jejich produkce čítá jedno jediné album; šlo o jakýsi jednorázový projekt. Hlavními osobami byli Jiří Růžek (Vítkovo kvarteto), Ota Petřina a Zdeněk Juračka. Sovy jsou dle seriálu, jak je uvedeno níže. Též se omlouvám za nevhodné užití slova "lahůdka". Co někdy slovo dokáže...
Mám hroznou chuť hodit link na Pražskýho démona. Ale to odrhovačka není....
Takto zhodnotit můžeš prakticky jakoukoliv hudbu, dle svého vkusu. Co se ti nelíbí, o tom to můžeš prohlásit. Není nic subjektivnějšího, než hudba či filmy.
nic subjektivnějšího
Ještě jídlo, pití a ženské (chlapi)
S tím se dá souhlasit, i když v jídle (steak), pití (pivo) a ženských (prsatá bloncka) lze empiricky stanovit zásadní většinové proudy.
odrhovačky můžu - vítkovo kvarteto má démona, visací zámek zetora. ale výše zmíněný modern talking je spodina civilizace, to fak ne.
Not Fair jsem si chtěl dát jako vyzvánění na mobil, pak to ale vyhrála tahle úchylárna.
eidt: Když vidím Bang Bang, musím přidat Boom! Boom!
Nikdo po mně nemůže chtít, abych vyslechl všecko v tomto dredu - na to jsem příliš zbabělý . Pro mě je nejstrašnější kolotočo trio David - Machálková - Horňák, kteréžto mi bylo devastátorem ucha v dobách, kdy jsem byl již zdatným rockerem. Statečně sekunduje i vyžilý kámoš Janeček. Hnus, velebnosti.
nejstrašnější kolotočo trio David - Machálková - Horňák
https://www.youtube.com/watch?v=1D0-uU01--Y
Europe - The Final Countdown
Kaoma - Lambada (přísun pozitivní energie - nutno vidět do konce!)
Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime
V nějaké recenzi na Best Of tohoto obskurního dua jsem četl dobrý závěr. Je to hudba, kterou mohou poslouchat jedinci s IQ buď pod 80, nebo nad 160; nic mezi tím. Asi na tom něco bude.
Já to neposlouchám a nesmí mi to do přehrávačů.
To není o tom, kdo co poslouchá, ale je to na téma "vodrhovačky".
No tak sorry, že jsem se k vodrhovačce vyjádřil
Trochu odjinud - v práci, kde nyní jsem, hraje celodenně rádio City... Tam mají repertoár sestávající asi z dvaceti skladeb a ty rotují. Dvakrát denně? Není problém. Třikrát? Taky ne... Bych blil. Ještěže existují normální rádia.
To tam máte rozhlas po drátě? Koukám, že ČP šetří na všem
Rozhlas po drátě? To v tomhle století ještě existuje?
Abych upřesnil - jsem na jedné nejmenované poště hostem, čili práci za absentující kolegyni. Jsa slušně vychován mi přijde žinantní tam nastoupit a trvat na přeladění rádia. Já to přežiju, újmy mi to nečiní. Doma si to vynahradím. Třeba nyní Veteráni studené války. Lahůdková záležitost.
Třeba tenhle ploužák se mi líbí Veteráni studené války - Sovy (1998). Jinak jejich produkci nesleduju.
Podle toho máš ty "sovy" v podpisu?
Jejich produkce čítá jedno jediné album; šlo o jakýsi jednorázový projekt. Hlavními osobami byli Jiří Růžek (Vítkovo kvarteto), Ota Petřina a Zdeněk Juračka.
Sovy jsou dle seriálu, jak je uvedeno níže.
Též se omlouvám za nevhodné užití slova "lahůdka". Co někdy slovo dokáže...
Mám hroznou chuť hodit link na Pražskýho démona. Ale to odrhovačka není....
Takto zhodnotit můžeš prakticky jakoukoliv hudbu, dle svého vkusu. Co se ti nelíbí, o tom to můžeš prohlásit. Není nic subjektivnějšího, než hudba či filmy.
Ještě jídlo, pití a ženské (chlapi)
S tím se dá souhlasit, i když v jídle (steak), pití (pivo) a ženských (prsatá bloncka) lze empiricky stanovit zásadní většinové proudy.
Vodrhovačky? No budiž
Brutus
No ale tohle je naprostá klasika.
Už když jsem na Brutus klikal, bylo mi naprosto jasný, kterej song jsi tam vrazil.
Takže ano, je to odrhovačka.
je tu málo bab:
https://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA
a lilík allénů, co to po přehrání nabízí, je taky dobrej:
https://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR4bE
odrhovačky můžu - vítkovo kvarteto má démona, visací zámek zetora.
ale výše zmíněný modern talking je spodina civilizace, to fak ne.
Not Fair jsem si chtěl dát jako vyzvánění na mobil, pak to ale vyhrála tahle úchylárna.
eidt: Když vidím Bang Bang, musím přidat Boom! Boom!
Nikdo po mně nemůže chtít, abych vyslechl všecko v tomto dredu - na to jsem příliš zbabělý
. Pro mě je nejstrašnější kolotočo trio David - Machálková - Horňák, kteréžto mi bylo devastátorem ucha v dobách, kdy jsem byl již zdatným rockerem. Statečně sekunduje i vyžilý kámoš Janeček. Hnus, velebnosti.
Nemaluj čerty na zeď!