Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ebola

My (tedy krom mé maličkosti). Paranoici do sebe budou nechat cpát jedy s milionem sekundárních negativních účinků (ovšem na ebolu naprosto bezzubé), jen aby nakrmili nenažrané farmakoncerny. A bylo to snad někdy jinak? Možná před vznikem farmakoncernů... :x:

edit: A nejsou to jen vakcíny a antivirotika. Co takhle statiny (původně balzamovací prostředky)? Nebo antikoagulanty (původně jed na krysy /mimochodem se používají dodnes/)? Či snad betablokátory (původně prostředek ke snížení libida úchylů)? Super věc je taky celková anestézie - za hoďku operačního "spánku" ti vyrabuje víc neuronů, než dvacet let denně konzumace litru vodky. Tak bychom mohli pokračovat donekonečna. Postulát: chceš-li být zdráv, nechoď k doktorovi (anebo jím předepsané dryáky nežer)

edit2: Ale musím se zastat i doktorů - můžou si za to pacoši sami. S každou koninou jdou k ošetřujícímu, an jim v rámci doporučených postupů musí nabídnout globálně "prověřenou" medikaci. Že by si tukani upravili životosprávu a mrkli na /třeba/ bylinky, to je ani nenapadne. Tlačí do sebe jedy a pak zjišťují, že sice primární příznaky vymizely, nicméně jiné /dříve nezažité/ nastaly. Ó, hovadství...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat