Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Názor na IPhone 6/6 Plus

Zdravím všechny, kteří se zajímají o svět mobilů a počítačů!

Chtěl bych se vás zeptat, jaký máte názor na tuto "novou" zastaralou novinku? Podle mě se iPhone výrazně nemění, spíše zdražuje. Toto si však mnoho jablíčkářů neuvědomuje a za tu extrémní cenu si ho koupí.
Já osobně vlastním iPhone 4 a musím říct, že se kromě designu nijak za těch cca 5 let nezměnil. A iPhone si už pravděpodobně nikdy nekoupím, pokud se konečně pořádně nezmění. Toť byl můj názor, tak se do mě nenavážejte, jen pište své názory. :-)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nějak nechápu, co by se na něm mělo pořád měnit? Například 5S má všechno, co považuji za potřebné. N… poslední
Mayhem 01.10.2014 21:19
Mayhem

Nějak nechápu, co by se na něm mělo pořád měnit? Například 5S má všechno, co považuji za potřebné. Nebo je nutné dělat změnu jenom proto, aby byla změna?

Já naopak vítám, že si Apple drží vlastní styl a nenechá se strhnout každou ptákovinou, kterou vymyslí číňan a všichni to po něm okamžitě opakují, protože to je in.
Až do 5S mi přišlo, že Apple ty telefony spíš vylaďuje k lepšímu, než že by bylo cílem vymýšlet novinku. Ta poslední generace se mi moc nezamlouvá (i když vynechám ohýbání). Apple měl udělat 4" (zase jenom "upravený" 5S) a pak pro úchyly pádlo, o to bych já stejně nezavadil.

Ředitel Sony nedávno měl na Apple přísady, že vydávají modely málo často a že lepší je vydávat modely častěji. Já to vidím, mám starší SonyEricsson a nemá to s momentálními zařízeními od Sony nic společného. Kamarád má Xperii (tak 4 roky starou) a dnešní Xperie to taky nevidělo ani z dálky. Maminka má novou Xperii a zase totální změna jak uživatelského prostředí, tak designu. (Funkčnost marketingu Sony jde vidět docela dobře. Z jejich mega podílu před x lety je teď asi 3%. Vyměnili si to s kritizovaným Applem. :-) )

Podobně jako Apple na tom jsou i další více či méně úspěšné značky z různých odvětví, které jsou spíš konzervativní a drží si svůj styl. Například BMW (i když odendám znak, je až někdy do 70' poznat, že to je BMW).

Shrnutí:
Já bych si iPhone právě koupil kvůli tomu, že se moc nemění. Zařízení pak bude maximálně vyladěné, stabilní a funkční. Tímto nemyslím poslední generaci a pokud nedostanou rozum, nemyslím ani žádnou budoucí generaci. :)

A že by produkty Apple byly předražené - inu, nejlevnější nejsou, ovšem za prémiovou značku je potřeba platit. Jde o to, že Apple nabízí věci, o kterých se uživatelům některých jiných značek ani nezdá. (Například roční záruku v libovolném servisu po celém světě, bez nákupního dokladu, obvykle do druhého dne... - Ano, když se mi iPhone rozbije v Bangladéši, druhý den mi ho na místě vrátí opravený i se zazálohovanými daty - pokud to je vzhledem k poškození možné.)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru