jabkofoun 6 a 6 plus
Co vy na to?
Jeden hrdý majitel 5s tvrdil, že velký displej je fuj. No nevím, co bude tvrdit nyní... Že se konečně dočkal velkého displeje?
Co vy na to?
Jeden hrdý majitel 5s tvrdil, že velký displej je fuj. No nevím, co bude tvrdit nyní... Že se konečně dočkal velkého displeje?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
O čem to proboha mluvíš, příteli můj ? Snads nebyl v lese...
V lese? Ano, o víkendu ano; a mohu říci, že rostou.
Jako člověk kterého to 10let živilo/živí si myslím, že bych do toho trochu vidět měl.. Apple "bohužel" hodně stavěl na Steve Jobs a je cítit, že nyní, i když je to pořád hodně dobré, tak už to trochu "není ono" (viz iOS7 a iPhone 5s). Nicméně co je pořád pravda a co škarohlídové prostě vidět nechtějí (bo přece čína za 2999kč má "to samé" co ajfoun...) je, že jim to prostě a jednoduše funguje. Co tam chceš udělat a co ti HW dovolí, to prostě funguje. Nemusí jít tak rychle do čtyřjader, osmijader, dvanáctijader, 4GB RAM, 8GB RAM a já nevím čeho, ale stačí jim "jen" a pouze vyladit software tak, aby jim na jejich HW fungoval. Což je stejný případ i u Macbooků, nebo třeba u jiné značky a jiné problematiky, jakou je PLC a simatic (taky nepotřebují brutální výkony, ale stačí jim to "jen" vyladit...)
Za mě je iPhone dobrá volba pro člověka který to využije, potřebuje jednoduše funkční nástroj s bonusem, že bude dobře vypadat...
Tvůj popisek sedí i na Lumii 920, se kterou už skoro rok nemám problém...
Dtto, akorát ještě neumí Bluetooth 4.x, takže jestli to nespraví do dvou měsíců nějaký update, přecházím jinam. Jde jen o software, samotné bluetooth radio v Lumii to dokáže, dokázalo by i ANT a ANT+, kdyby vývojáři trochu chtěli a MS dal pár tisíc dolarů za certifikace. Takhle nemám na čem odzkoušet a programovat mobilní aplikace, co bych rád vyvíjel společně s periferiema, které stavím na nRF51 mikrokontrolerech...
Tak nějak. Jen to nemá auru čehosi "víc", jako jabkofoun. A jak by dodal ten s rudou hvězdou, nejsou na to aplikace.
Mne jsou jabka celkem fuk .. mit pocit, ze nevim co s penezma, tak si nejaky klidne koupim, ale jelikoz ten pocit nemam, tak je neresim
A tohle je na tom nejlepší
- Na iPhony moc nejsem, ale ipad a iMac delají dobry.
- Na druhou stranku nemusím moc android. Dnes jsem zkousel(zkousim) IOS 8 GM a nevypadá to spatnē.
Ono hlavní rozdíl mezi konkurencí android tel a iphone je ze apple si prakticky dela vse sám, oproti made in china :)
Jasně, Apple v Číně vůbec nevyrábí...
http://echo24.cz/a/im5vi/milujete-apple-tak-se-podivejte-kde-a-jak-vyrabi
- tou čínou jsem mel na mysly nekteré telefony android, ne aplle.....
A proč jsi to napsal naopak?
- Co jsem psal naopak?
Tak si přečti ten odkaz, co jsem posílal... Apple je made in china jak sviňa.
- Hmmm, zrejmē mas pravdu, du si o tom trosku prečíst
Ono je dost rozdíl "made in china" a "assembled in china" což je právě případ iPhone. Pro americký trh jsou dokonce komplet "made in USA" iu montáž. Vývoj, výzkum, testování a výroba stěžejních dílů probíha v Americe. Montáž a výroba "plastů" atd. probíhá v číně.
Přidaná hodnota iPhonů je, že to mají vyladěné, rychlé, stabilní. K tomu perfetní servis fungující do cca druhého dne, což má jinak málokdo.
Abych řekl pravdu, velikost telefonů mě zklamala. Telefon nad 4" mi přijde velký. Pokud budu chtít něco takového, koupím si tablet. Na to, abych se podíval na jízdní řády a zavolal netřeba 6".
Myslím si, že Apple se hodně držel Jobse a teď mají trošku problém, co dělat dál. Vím, že i kdybych přišel k penězům, takovouhle velkou krávu si nekoupím. No, uvidíme, co na to řeknou zákazníci Applu. Osobně si myslím, že plusko bude propadák (možná hůř, než 5C)...
Mně Plus smysl dává, to je odpověď na dnešní módu velkých telefonů přes 5", v té kategorii Apple nic neměl a určitě přicházel o možné zákazníky. Ale 6 měl mít 4" jako předchozí model. Tím by pokryli obě skupiny, takhle mají velký a ještě větší.
Tak třeba já bych vzal rád něco většího než 4", ale 6" fakt už ne, to raději 4 a 5, myslím, že plno lidí to má podobně, 4,5-5 ok, 6 už je takovej tablet.
V Cine a vubec v Asii jsou velke 6" founy popularni, Apple se tam snazi uspet, je to velky trh, chapu to.