Soli a oleje do koupele
Dobrý den, chci se zeptat, jelikož jsem to nikdy nepoužíval, jestli se vyplatí investovat do koupelových olejů, solí aj.
Kupovat české, nebo zahraniční výrobky?.
Dobrý den, chci se zeptat, jelikož jsem to nikdy nepoužíval, jestli se vyplatí investovat do koupelových olejů, solí aj.
Kupovat české, nebo zahraniční výrobky?.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
a co od toho čekáš? Zážitek s vůní, nebo nějaký léčebný efekt? Pokud to druhé, tak věřím tomu, že daleko víc prospěje běžnému tělu vývar z bylin. Soli možná nějakým lidem s psoriázou.
No pokud by mělo jít o něco voňavého tak bych raději šel do olejových kuliček, alespoň doufám, že ty kuličky zvláčňují tu pokožku, jak píší.
osobně jsem hodně skeptický k nějaké obecné účinnosti těchto věcí. Pravděpodobně budeš muset hledat "řešení" konkrétních subjektivních potíží, obecně se dá poradit snad jen sůl z Mrtvého moře.
Tak jako já problémy s pokožkou nemám ani psoriázu, jen mě to zajímá. Takže co by se týkalo tvého názoru, tak vyhozené peníze.
Nevím, někomu pomáhá to, jinému ono. Někdo má zdravou pokožku, jiný citlivou, třetí pak nemocnou. Je to hodn individuální, pokud netrpíš žádnými problémy, nevidím důvod "preventivně" solit (jak sůl, tak peníze)..
Pokud nechceš utrpět hrozící psychickou újmu, tak bys neměl v této debatě raději pokračovat.
Doporučuji marjánkové mastičky a mazadla. Moc to nepomáhá, ale je to IN.
A nikdo ti nepřivodí psychickou újmu. Olejíčky... ?!
Jen občasné užívání, nikoli pravidelné. Všeho moc škodí.
Kupovat chemky z fichema.cz(treba i odjinud, ale kramu z chemikaliema co maj cenik na webu a prodavaji lidsky mnozsvi je sakra malo). Teda, kdyz vis co delas. Naprosta vetsina kosmetickejch sajrajtu jsou predrazeny kramy - ale lze koupit funkcni chemikalie a namichat si z nich fungujici kosmetiku. Panthenol a vitamin E treba fungujou a daj se koupit za zlomek ceny 'kosmetiky". Mejdlo se da doma vyrobit z odpadniho vnitrniho sadla a kokosovyho a ricinovyho oleje. A kam se hrabe kupovany. Jenom to chce vedet, co je cilem, co chci vylepsit a proc a jak co delam.
Olejových koupelí je celá řada, nezkoumal jsem jejich složení a účinky.
Ale četl jsem složení několika koupelových solí.
Objevil jsem složení NaCl, barvivo, aroma. Předpokládám, že kuchyňská sůl bude
mít stejné účinky jako ty koupelové, akorát ten pocit z drahého výrobku
se nedostaví.
A co takhle www.vmd-drogerie.cz, nakupoval jste tam už někdo?.
Je jasný, že ty věci se dělají z bůhvíčeho, ale jen tak jsem se ptal.
Zajeť si k moři.
Ehm.
Budeme si teď opravovat pravopis? OK.
No tak sorry, no. Tohle ale bilo do očí.
Však správně, jen tak dál
Tam jsem byl čtyřikrát a špatné to rozhodně není.
Hned bych jel taky... Černá Hora, boka Kotorská, paráda.