No, taky jsem byl hulit (na střeše) a zima jak v morně. Léto je asi v pytli. Na druhou stranu, nemám rád horka a ta už asi nebudou.
Léto je asi v pytli
To se mi nelíbí Tak brzo..
Jo jo. Stojí to za hovno. Když si vzpomenu, že zas bude zima, nechce se mi žít.
Na zimě mám rád jednu věc. Když je hodně sněhu a přijede ke mně dcera, tak se jde na kopec bobovat Říkám si, jestli to víc baví mě, nebo dceru. Jinak je sníh akorát bílej sajrajt; proč by nemohl padat nějak selektivně? Ve městě ne a jinde jo.
edit: Chudák Eda, začal debatu o nějakém (asi, hledat to nebudu) pořadu a my tady krafeme o počasí
Přesně. Pro milovníky klouzavých sportů ať té hnusné studené sračky klidně napadnou tuny. Ale někde na kopcích a v lesích. Městům by se ten hnus mohl vyhnout. Ad edit: ale jo, "doktora" dost můžu. Že se debata zvrhne, bylo jisté hned od počátku
Přesně. Na louky a kopce nechť to padá, ale na chodníky, silnice a auto ne. Kdo to má odmetat a brodit se tím... Ale třeba bude zima jako letos, to jest žádná. Akorát se pak vyrojí tuny článků o vyteplování, opět ty stejné jen s jinými daty a ilustračními snímky.
A co by jinak bulvár dělal? Katastrofické scénáře se musí prezentovat, i kdybychom prožívali ráj na zemi. Zimu nemiluju nejen kvůli sněhu - je kosa, tma, rýma, chřipka, mor, cholera. Fuj.
Poslední zima se ti musela vcelku líbit, sníh nebyl skoro žádnej. Sáňky byly vcelku nasraný, protože si ani nevrzly.
Jo. Zimu snesu maximálně tak ve filmu Krakonoš a lyžníci. Osobní zkušenosti mi ovšem velí kurvovat.
Nevidět, jestli u nás chčije, bo je venku tma.
U nás také chčilo, a to fest. Ráno jsem naměřil 75mm srážek od odpoledne (průměr za 2 měsíce).
Ještě nekoukám, ale už je to dostupné na torrentech.
Je. Taky už sosám.
Daj si pozor aby si nestiahol tú leaknutu verziu čiernpbielu bez CGI.
Ne.
Koukate nekdo ted z okna?
Jo, je tam tma.
U nás taky a ještě chčije..
U nás ne.
Byl jsem hulit na balkóně a je tam dobrá kosa.
No, taky jsem byl hulit (na střeše) a zima jak v morně. Léto je asi v pytli. Na druhou stranu, nemám rád horka a ta už asi nebudou.
To se mi nelíbí Tak brzo..
Jo jo. Stojí to za hovno. Když si vzpomenu, že zas bude zima, nechce se mi žít.
Na zimě mám rád jednu věc. Když je hodně sněhu a přijede ke mně dcera, tak se jde na kopec bobovat Říkám si, jestli to víc baví mě, nebo dceru.
Jinak je sníh akorát bílej sajrajt; proč by nemohl padat nějak selektivně? Ve městě ne a jinde jo.
edit: Chudák Eda, začal debatu o nějakém (asi, hledat to nebudu) pořadu a my tady krafeme o počasí
Přesně. Pro milovníky klouzavých sportů ať té hnusné studené sračky klidně napadnou tuny. Ale někde na kopcích a v lesích. Městům by se ten hnus mohl vyhnout. Ad edit: ale jo, "doktora" dost můžu. Že se debata zvrhne, bylo jisté hned od počátku
Přesně. Na louky a kopce nechť to padá, ale na chodníky, silnice a auto ne. Kdo to má odmetat a brodit se tím... Ale třeba bude zima jako letos, to jest žádná. Akorát se pak vyrojí tuny článků o vyteplování, opět ty stejné jen s jinými daty a ilustračními snímky.
A co by jinak bulvár dělal? Katastrofické scénáře se musí prezentovat, i kdybychom prožívali ráj na zemi. Zimu nemiluju nejen kvůli sněhu - je kosa, tma, rýma, chřipka, mor, cholera. Fuj.
Poslední zima se ti musela vcelku líbit, sníh nebyl skoro žádnej. Sáňky byly vcelku nasraný, protože si ani nevrzly.
Jo. Zimu snesu maximálně tak ve filmu Krakonoš a lyžníci. Osobní zkušenosti mi ovšem velí kurvovat.
Nevidět, jestli u nás chčije, bo je venku tma.
U nás také chčilo, a to fest. Ráno jsem naměřil 75mm srážek od odpoledne (průměr za 2 měsíce).
Ještě nekoukám, ale už je to dostupné na torrentech.
Je. Taky už sosám.
Daj si pozor aby si nestiahol tú leaknutu verziu čiernpbielu bez CGI.