Oprava
Prosím Vás dával jsem od o2 si opravit mobilní telefon a potřeboval bych zjistit jestli už je opravený či nikoliv.Předem dík
Prosím Vás dával jsem od o2 si opravit mobilní telefon a potřeboval bych zjistit jestli už je opravený či nikoliv.Předem dík
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Karle a Jirko, jste opravdu hloupi takhle si z tazatele utahovat a neprojevit kousek snahy a invence… Roker 04.08.2014 19:24 |
Roker | |
Taky se zabýváš čtením z protonace? ]:) mif 04.08.2014 20:53 |
mif | |
Tý jo a já myslel, že je to reklama na novou sbírku od Šabacha - tentokrát s názvem Hovno dohořívá.… poslední Kurt 05.08.2014 08:16 |
Kurt |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Karle a Jirko, jste opravdu hloupi takhle si z tazatele utahovat a neprojevit kousek snahy a invence mu pomoci s problemem!
Nic si z nich nedelejte, nemaji za mak empatie klackove!
Vas telefon bude hotovy ve ctvrtek 7.8.2014 v 10:38 a nachystan v kterekoli prodejne O2 v CR k vyzvednuti. Klidne prijedte
Taky se zabýváš čtením z protonace?![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Tý jo a já myslel, že je to reklama na novou sbírku od Šabacha - tentokrát s názvem Hovno dohořívá.![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)