PC kazia mladez
Podla mna pc kazia jednoznacne mladez, ten co to vymyslel mohol dostat po hlave 3 kilo cementu, nic nerobia len sedia za pc no odpad spolocnosti, byt socializmus tak by boli do roboty hnani a nie za pc vysedavat, hladet do blba a myslet si, ze je to zive
Nejhorší je aktivní blb! Jak praví klasika: "Aktivní blb horší třídního nepřítele!"
Mno, tak by vysedávali před Merkurem s připojeným Didaktikem, nebo datlovali do programovatelné kalkulačky, nebo stavěli barevnou hudbu,...
Já bych byl za to, aby důchodci měli zákaz se pohybovat ve městech a obzvláště v MHD a krámech po 13:30 hod., aby se poctiví pracující mohli pohybovat po chodnících, v tramvaji si v klidu sednout a v krámech v klidu nakoupit, aniž by je ohrožovala horda rozdováděných důchodců.
Čím jsem starší, tím mě důchodci opravdu s*rou, dost se jich totiž chová jako nepříčetný dobytek.
Pozn.: Je mi jasné, že "To" je Troll a hlavně mladý Troll.
Je možné že jsi mě někde slyšel, když jsem něco podobného povídal přítelkyni cca 2 roky zpět. Důchodci by měli mít vycházky tj. od 9 ráno (aby neobtěžovali ve špičce, cca do 15:00, ze stejného důvodu. Ty jejich slevy v kauflandech si myslím počkaj.
813633442022652
Ty tady jako onanujes nad vlastni debilitou? Tak to uz je docela masakr

Outlast
- Tak ty opravdu nejsi normální synku...tipl bych tē bipolární s lehkym nádechem demence,.(nebo ses jestē miminko)
ked budem dobry nezabanujete ma?
Kripl zůstane navždy kriplem, osobně u takové nedůvěryhodné zrůdičky bych na sliby - chyby nedal ani pověstnou zlámanou grešli.
To bys musel dělat jiný nepořádek, abys dostal ban..