Dell Precision Workstation T5400. Líbí se mi, jak se krásně ke všemu může, skoro nic se nemusí šroubovat; taky je výhoda v chlazení HDD, i v nynějších vedrech mají max. 35° C.
Tak tak. Je vidět, že kdo to navrhoval u toho i přemýšlel. Však si to ale nechávají řádně zaplatit... Já jsem to PC kupoval použité za zlomek kdysi pořizovací ceny.
Rozklikni si tu sponku vedle smajlíků a těch speciálních znaků ;)
Dík za rošíření duševního obzoru. Ještě by mne zajímalo, k čemu je "spoiler" (na letadle bych věděl...).
To je takové "zasouvací okénko", jakoby nápověda. Zkus, smaž.
text
jj, díky vřelé
Spoiler je termín pro "vyzrazení nechtěného".
Bude debata o nějakém filmu/hře a když nechci ostatním vyzradit rozuzlení/pointu, část textu ukryju. K tomu slouží tag spoiler. Podívá se jen ten, kdo chce, na vlastní nebezpečí. Třeba:
Všech těch stovek, co jsem poskládal?
Něco podobného jako na fotce...
- To más pravdu, pro nēkterė majitelé NTB to muze byt orísek
Video z upgrade. (záběr na interiér je v čase 6:40)
- Sis dobre pohrál s tēma káblama (ty co jsou popravé stranē za bočnicí)
Jakoby ti tam poněkud narůstala entropie .
Spíše, jakoby to okopíroval z tohohle chlíva.
Az taky blbec nie si akym sa robis
Dell Precision Workstation T5400. Líbí se mi, jak se krásně ke všemu může, skoro nic se nemusí šroubovat; taky je výhoda v chlazení HDD, i v nynějších vedrech mají max. 35° C.
- Ty Dell Workstation to mají dobre rozvrhnutė.
Tak tak. Je vidět, že kdo to navrhoval u toho i přemýšlel. Však si to ale nechávají řádně zaplatit... Já jsem to PC kupoval použité za zlomek kdysi pořizovací ceny.
Tesla Ondra, 1985. (Samosebou jsem ho nestavěl.)
Zleva a zprava:
- Ta Asuska je s AMD GChipem?
http://www.asus.com/Motherboards/P8H67/
Ty disky bych rozhodil.
Není nutné - teplotně jsou na tom výborně. Navíc je ta fotka z doby, než jsem tam dával ještě další HDD a SSD.
Takže asi takhle. (první fotka - původní stav z CZC, druhá a třetí fotka po tříměsíčním používání) (Jo, je to trochu zaprášené, vím o tom :) )
a jak se do Debat vkládají fotky?
Rozklikni si tu sponku vedle smajlíků a těch speciálních znaků ;)
Dík za rošíření duševního obzoru. Ještě by mne zajímalo, k čemu je "spoiler" (na letadle bych věděl...).
To je takové "zasouvací okénko", jakoby nápověda. Zkus, smaž.
text
jj, díky vřelé
Spoiler je termín pro "vyzrazení nechtěného".
Bude debata o nějakém filmu/hře a když nechci ostatním vyzradit rozuzlení/pointu, část textu ukryju. K tomu slouží tag spoiler. Podívá se jen ten, kdo chce, na vlastní nebezpečí. Třeba:
Náš stát nemá problémy s korupcí.