Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem pojistka- euronics

čaute lidičky
co si myslíte o pojistce na nahodilé poškození elektroniky, kterou se nabízí v prodejnách euronics??
Nemáte s tím někdo zkušenost? Jde mi o to jestli vyplatí celou částku třeba i po roce používání nebo jestli je v tom nějaký háček?? Když jsem se ptal na prodejně tak bylo řečeno že, pojistka se sjednává na dva roky a když se s elektronikou něco stane tak vrátí peníze, ale to vážně tak??

Díky za názory Honza

Předmět Autor Datum
Zkusenost nemam, podobnou pojistku nabizi i jine obchody, nevidim duvod proc by mel byt nejaky hacek…
RedMaX 21.07.2014 18:07
RedMaX
Já jsem takhle navrhnul pojistit u mimozemšťana tablet. Strejda kupoval sestřence levný tablet, poji…
Potkan007 21.07.2014 18:14
Potkan007
Tak to jo, ale sam bych ani do takovehle pojistky nesel. Znama si v Elektroworldu pojistila za 2.000…
RedMaX 21.07.2014 18:19
RedMaX
no ja treba konkretne kupovala priteli mobil a nabidli mi pojistku. vim ze se to tehdy nevyplatilo p… poslední
kacislavka 22.07.2014 06:57
kacislavka

Zkusenost nemam, podobnou pojistku nabizi i jine obchody, nevidim duvod proc by mel byt nejaky hacek. Treba ja mam pojistku na domacnost a taky v tom neshledavam zadny hacek. Pravda pojistovat si elektroniku za par supu mi prijde uchylny, ale je na kazdem frkulinovi, aby si to sam zvazil, jestli se mu to opravdu vyplati.

Já jsem takhle navrhnul pojistit u mimozemšťana tablet. Strejda kupoval sestřence levný tablet, pojistka k němu byla za 200, tak přihodil pár korun aby měl jistotu. Ke konci školního roku zakopla o kabel, tablet letěl na zem a podařilo se jí vylomit microUSB. Navrhovaná cena opravy 700, napsal jsem jim, že je tablet pojištěný, bez keců ho opravili. Elektronika za pár šupů, k ní je i ta pojistka levná a vyplatí se, pokud bude zařízení používat někdo neohrabaný.

Tak to jo, ale sam bych ani do takovehle pojistky nesel. Znama si v Elektroworldu pojistila za 2.000,- televizi, ktera stala ani ne desitku a ikdyz je to na 3 roky, prijde mi to nesmyslne, ale treba se to zrovna ji vyplati, jak pisu, je to vec kazdeho.

no ja treba konkretne kupovala priteli mobil a nabidli mi pojistku. vim ze se to tehdy nevyplatilo pac za cenu pojistky bych mela pulku novyho telefonu ale ptala jsem se na ni. pritel pracuje jako mechanik a tudiz prasny, mastny prostredi, zelezne piliny vsude kam se podivas a vzdycky ma jimi zaneseny tel a vzdycky nejdriv odejde reprak. ptala jsem se konkretne na ty piliny a na to se pojistka nevztahuje takze pesek....

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru