Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem beďar na mateřském znaménku

Ahoj, vím že s mat. zmanénkama není sranda, chodí se k doktorům odstraňovat a evidetně jsou haklivé. No zrovna se mi pod jedním udělal jebák, jak byste to řešili? Může být nebezpečné ho vymáčknout? Jaké máte zkušenosti se znaménkama? Já jich mám pár a na odstranění jsem nikdy nebyl, ale nechcu něco podceňovat pokud z toho může být rakovina nebo co

Předmět Autor Datum
Ani se na to škaredě nedívej - koleduješ si o melanom. Vymačkat česnek do slivovice (půl deci slivky…
mif 13.07.2014 10:19
mif
Přeskočil bych ty kraviny s česnekem a prostě vychlastal tu flašku slivovice celou. Proč kurvit dobr…
IQ37 13.07.2014 10:25
IQ37
Mno, znamínko není prdel. Může se to zvrhnout do maligního stavu (je toho moc a moc, jen o tom lidi…
mif 13.07.2014 10:30
mif
Zase to nehrot. Znamenko se sice zvrhnout muze, ale zase ze by se kazdy muselo zvrhnout jen kdyz se…
bahno 14.07.2014 15:16
bahno
Nejsem medik, jen selským rozumem zvažuji, co je menší zátěž - zda vteřinová mechanická expozice a n… poslední
Moas 15.07.2014 06:09
Moas
Dotaz bych směroval spíše sem
Wolve 13.07.2014 10:28
Wolve
PPZ alias pupák pohlavnej zdržanlivosti na materskom znamienku obvykle neznamená žiadny problém,prob…
audax 14.07.2014 14:03
audax
problém môže byť opakované mechanické dráždenie materského znamienka Teda já vlastně pochybuju o to…
IQ37 14.07.2014 21:19
IQ37
To neřeš. Dráždit je dobré. ]:)
mif 14.07.2014 22:58
mif
Ber to tak, že je lepší hned vysolit třicku a nechat si od doktora případně vynadat, že ho otravuješ…
Yarda 14.07.2014 23:41
Yarda

Zase to nehrot. Znamenko se sice zvrhnout muze, ale zase ze by se kazdy muselo zvrhnout jen kdyz se na nej spatne podivas, to taky ne. Znamenek mam desitky, mozna stovky, tak nejak je hlidam(nektery na doporuceni nevovyho o neco vic), ale dokud se nezacnou tvarit jeste o neco podezreleji, tak je nechavam bejt.
A bedar na to nema vliv. Osetrit dle zvyklosti.;-)

PPZ alias pupák pohlavnej zdržanlivosti na materskom znamienku obvykle neznamená žiadny problém,problém môže byť opakované mechanické dráždenie materského znamienka,tam sa to môže v niektorých prípadoch zvrhnúť na zhubný/nezhubný nádor,najlepšie je to nechať tak,prípadne použiť alpu,tea tree oil a spol alebo špeciálnu čistiacu kozmetiku pre mladých PPZ-károv,zbytočné mačkanie niekedy spôsobí zbytočný zápal,jazvu a vyvolá designovo väčší problém než bol samotný PPZ

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru