Ad Sagan na pavé:
„Som rád, že som túto etapu bezpečne dokončil. Snažil som sa vyhnúť pádu, aby som mohol pokračovať na Tour de France. Získal som nejaké body v šprintérskej súťaži na ostatných. Ale som tiež trochu sklamaný, pretože som bol vpredu, no vlastnou chybou som stratil šancu na víťazstvo. Išiel som za Cancellarom a jazdcami OPQS, no vzniknutú medzeru sa mi už nepodarilo zmazať. Myslím si, že je to súčasťou procesu učenia a táto chyba je pre mňa ďalšou skúsenosťou.“
Na toho Kittela asi dneska nemá ve spurtu nikdo. Samozřejmě bych byl taky radši, kdyby Sagan vyhrával. Třeba časem.. ne etapy, ale GC Zatím je pro něj hlavním cílem zelený trikot v Paříži, takto je postaven i celý Cannondale.
Ad Kreuziger: "rád" - "nerad", takto to nevnímám. Ale fandím mu. Jenže nevidíme do toho, jaké úkoly před něj jeho zaměstnavatel staví. Kdyby jel TdF letos, už má asi taky 3 minuty na Nibaliho, kdyby musel tahat Contíka (ale možná by nemusel..) Jak je na tom na mokrých kostkách, nevím.
Ad Štybar: rozhovor s Bakalou Možná chyba, stavět tým jen na podporu Cavendishe.
Jen laicky teoretizuji. Moje průběžné nevalné výsledky na Velogames to jen potvrzují