Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem 101. Tour de France

Ty jsi moc přísný, s těmi "feťáky". Mně se ten án_blok odsudek všech cyklistů nelíbí. Takovej Amstrong pro mě vždy bude panem cyklistou, i kdyby ho UCI nechala popravit. Kdoví, jak by dnes dopadli Merx, Indurain, Viranque (negooglil jsem, možná jména komolím). Výkony ve spoustě sportů šly během desetiletí nahoru, podívej se na cokoliv, co se dá změřit. A taky mají k dispozici lepší techniku; kolo špičkových jezdců dneska nejde ani náhodou srovnat s Favoritkami, na kterých jezdili na Závodě Míru před 40 lety..

Ale pravda, asi by to měli povolit. Občas se mi zdá, že se to s bojem s dopingem ve sportu všeobecně už poněkud přehání (třeba Sáblíková by mohla vyprávět).

S hodnocením Kreuzigera nesouhlasím. I když to asi není typ na velitele týmu, jedoucí na GC (víme, jak to dopadlo předloni za Astanu na Giru), své úkoly plnit dokáže (viz TdF 2013). Kdyby nemusel jednu etapu táhnout Contadora, byl celkově přinejhorším čtvrtý. K tomu jeho bio pasu: jeho hodnoty snad ani nedosahovaly přípustného rozmezí, tak nevím (viz http://romankreuziger.com/).

Moc se těším na dnešek, to bude maso na kostkách Pekla severu :x:
Sagan by mohl do žlutého, moc bych mu to přál, jsem stejně jako ty jeho fanda.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat