fleg
Kto uteka(l) do EU? Chudobni ludia, ludia bez vzdelania a nejakej vacsej perspektivy. Plus ludia, ktori mali problem so zakonom uz doma lebo su proste zli.
- Já jsem po první návstēvē úradu práce dosel dom a rekl jsem si TAK to ne, nedokázal jsem si predstavit zivot v Čr a kdybych tenkrát (jestē pred EU) neodjel, tak jsem vēdēl ze bych si dokonce zivota ríkal, proč jsem tenkrát neodjel, nebo jaky by to bylo kdybych atd....
- Mēl jsem chvilku 19Let(krapet naivni) , tak jsem vzal peníze z usetrenych brigád, prodal jsem svou TV merkur za 100Kc, Jawa pionyr za 2000Kč a prvním vlakem z Brna jsem odjel pryč.(coz ze mē snad nedēlá kriminánlníka, nebo zločince) skrátka jsem byl mladej a chtēl jsem nēco zazít, videt svēt, nez začít zivot v Čr, (první auto, první zena, první rozvod,první pújčka, první exekutor, Druhá zena, druhy rozvod a zrejmē do 60 vysedávat v hospodē ) jde o ironii.
- To ze skončím v FR jsem netusil (po par letech jsem zacal formaci na France telecom a pomalu presel na technicke IT po kterem jsem pracoval v diagnostickem servisu) ceho bych v cr asi nedocilil . Toho ze jsem odjel nelituju, i pres tezké začátky, kdyz človēk chce nēčeho docílit, tak toho docílí kdyz v sebe vērí. Muzu rict, ze jsem prece jen kus Evropy projel a otevre to prece jen trochu oci a pohled na svēt, zivot. všude je chleba o dvou kůrkách
(Nepocítaje tu etnickou skupinu Viz. víse, jméno které nebu uz ani vyslovovat(skupina kde dle sociologie by sla nazvat bez vzoru rodiny a moralnich hodnot), tak nemám na co bych si mohl stēzovat.