Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Politická aktualita (beze slov)

Ja nehovorim, ze ti ludia su primarne zli, iba cast z nich su kriminalnici. Ale co cakaju, ze tu to bude med lizat? Nevedia jazyk, maju odlisnu kulturu, nemaju vzdelanie, navyse si rychlo zvyknu na relativne stedry socialny system (oproti ich domovine) a potom chu viac a viac a viac.
Paralela s nasimi ciganmi je viac ako jasna.
My proste nemame na to, aby sme mohli pmahat takymto ludom priamo u nas, urcite nie v takom mnozstve ako sem prichadzaju. Robime si s tym len vacsie problemy ako mame a potom sa divime, ze co to.
Je to to iste ako keby som si zobral k sebe do rodiny ciganske decko. Jedno zvladnem uzivit a mozno z neho aj nieco vychovat, dve uz si moc neverim, 3 je blbost a ked si zoberiem 4 tak ma do par rokov vykradnu a navyse mi zapalia dom.
A co takych 10 deti? A presne o tomto je situacia v EU teraz.
Pritom tie decka ziju v chudobe, od malicka ich ucia kradnut a ich sanca viest slusny zivot je minimalna. Moze mi ich byt luto, ale v prvom rade sa musim vediet postarat ja o seba a ked mam zazemie mozem riesit to naco mam, cize mozno 1-2 deti.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat