Představuji vám neslušnější, nejchytřejší, nejskromější a nejkrásnější ženu světa Biancu Johnsson!
KILK
No a kdyby se vám zalíbila tak jako všem ostatním, tak přikládám také FB stránku ZDE
Varování video je dostupné pro osoby nad 18let a s IQ vyšší než-li 120!!
Jo, tohle mi v tuto noční hodinu chybělo! Nedokoukal jsem. Přišel jsem o něco?
To je normální, mám pro to i vlastní termín.
Skoda tych par minut, co som tomu venoval. Jeden z mnohych pokusov zviditelnit sa kontroverznym sposobom a ziskat si tak fan klub, co najrychlejsie.
Dnes sa uz asi normalny sposob budovania clenskej zakladne nenosi, takze cim kontroverznejsie vystupujem tym viac oveciek si k sebe prilakam.
Odkaz vedoucí na blesk... Ach jo. Napište prosím někdo, kdo jste na to koukali, oč tam jde. Díky
Pozeral som sa na to o druhej rano, takze som "siel" bez zvuku. Ale podla pohybu pier a mimiky by som tipoval na nejaku hlboku, vnutornu spoved nonkonformisticky ladenej, vzdelanej zeny. Tema uvahy zjavne nebola prilis atraktivna, a preto ta hra s prsiami v uvodnej tretine, ktora mala za ulohu uputat pozornost jednoduchych ludi (za mna - zabralo to). Ale mozem sa mylit...
"Nežli" je jedno slovo, bez pomlčky. (Probral se ve mně grammar nazi...)
No jo no... co na to říct.
Víc jsem z toho nepochytil, bo na takovou piču plesnivou bych si ani neuplivnul, natož shlížet její videa.
Prvně jsem si myslel, že ten odkaz je jen test inteligence, než jsem zjistil, že v Opeře (12.17) se frame s videem ani nenačte.
To sa vylučuje. Nepoznám osobu s IQ nad 120 s účtom na FB
Jako reklama na prezervativy dobré - na konec videa dát titulek: "Pánové, vážně chcete něco takového zplodit?"