Kdy příjde...
Zdravím, prosím vás, nevíte kdy by mi mohl přijít objektiv ? Objednával jsem ho z Fotolabu, píšou do čtvrtka ale mám zkušenost že jsem před rokem objednával zrcadlovku z megapixelu a přišla mi za jeden den. Děkuji. :)
Zdravím, prosím vás, nevíte kdy by mi mohl přijít objektiv ? Objednával jsem ho z Fotolabu, píšou do čtvrtka ale mám zkušenost že jsem před rokem objednával zrcadlovku z megapixelu a přišla mi za jeden den. Děkuji. :)
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Pochopil bych dotaz, kdy přijde Ježíšek, ale tohle… karel 01.07.2014 18:03 |
karel | |
Když píšou do čtvrtka, tak pravděpodobně ve čtvrtek. To Tě fakt jeden den čekání zabije? Zdenál 01.07.2014 19:25 |
Zdenál | |
Zajisté se jim nedá zavolat nebo napsat a proto se musí položit dotaz sem, kde s tím nemáme nic spol… oldsoft 01.07.2014 19:27 |
oldsoft | |
Nevime!
Dalsi prosim. fleg 02.07.2014 08:57 |
fleg | |
Tak to vím naprosto přesně.
100% přijde ve chvílí, kdy zrovna nebudeš doma.
A když budeš, pošťák st… Tomix 02.07.2014 12:30 |
Tomix | |
Přesně mezi okamžiky, kdy to ještě nepřišlo a kdy už to budeš mít. poslední Prasak 02.07.2014 13:03 |
Prasak |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Pochopil bych dotaz, kdy přijde Ježíšek, ale tohle…
Když píšou do čtvrtka, tak pravděpodobně ve čtvrtek. To Tě fakt jeden den čekání zabije?
Zajisté se jim nedá zavolat nebo napsat a proto se musí položit dotaz sem, kde s tím nemáme nic společného a navíc tohle jsou debaty, nikoliv poradna.
Nevime!
Dalsi prosim.
Tak to vím naprosto přesně.
100% přijde ve chvílí, kdy zrovna nebudeš doma.
A když budeš, pošťák stejně řekne, že jsi nebyl.
Přesně mezi okamžiky, kdy to ještě nepřišlo a kdy už to budeš mít.