zas ja som stastne rozvedeny... Ale co urobite, ked uvidite krasnu zenu, ze sa za nou musite minimalne otocit...
Poviem si, ze ma urcite charakterovu vadu.
zas ja som stastne rozvedeny...
Ses šťastně rozvedenej a chceš zbalalit další babu? BLÁZNE! Užívej si svobody.
Ale co urobite, ked uvidite krasnu zenu, ze sa za nou musite minimalne otocit...
Nechám si zajít chuť, bohužel nemám takové štěstí jako ty.
Já jsem na balení levej jak turecká šavle. Baba musí sama chtít, mít zájem. Vlastně stačí nevidět zjevný odpor, nezájem.... Ale to je zase lehce k poznání a není problém s tím pracovat. Hlavně si s tím nedělat hlavu. Balením bych se to ale nazvat neodvážil. Kamarád kolegy v práci je šťastně rozvedený a balí prý na vaření... prý hodně úspěšně, ale všechno jen kratičké známosti. On ale taky nemá o nic jiného zájem...
- Myslím ze kvētinou a láhví 1L vodky ju do postele dostanes. - Kazdá zena je jiná, nemá cenu balit protejsek ktery ti nevyhovuje. - Jinak já uz mám prítelkyni 10Let a nemám v úmyslu ji mēnit. A k neuvērení, nemá v hlavē jen drátek aby ji neupadly usi.
Mluv s ní. Klidně vtipně (pokud si toho schopen). Přiznám se, že tyhle genderové sračky nesnáším - pokládáš ženu za bytost z jiné galaxie? Měl bys sám jít do sebe.
Když už použiješ jakýkoliv trik, nesbalíš ji, pokud se jí nebudeš líbit. Když se jí budeš alespoň trochu líbit, stačí ji oslovit. A pak už ti bude každej trik na hovno, protože přijde na to, jak si ji udržet a tam už triky nepomůžou.
zkus tento návod KLIK
zas ja som stastne rozvedeny... Ale co urobite, ked uvidite krasnu zenu, ze sa za nou musite minimalne otocit...
Poviem si, ze ma urcite charakterovu vadu.
Ses šťastně rozvedenej a chceš zbalalit další babu? BLÁZNE! Užívej si svobody.
Nechám si zajít chuť, bohužel nemám takové štěstí jako ty.
Já jsem na balení levej jak turecká šavle. Baba musí sama chtít, mít zájem. Vlastně stačí nevidět zjevný odpor, nezájem.... Ale to je zase lehce k poznání a není problém s tím pracovat. Hlavně si s tím nedělat hlavu. Balením bych se to ale nazvat neodvážil.
Kamarád kolegy v práci je šťastně rozvedený a balí prý na vaření... prý hodně úspěšně, ale všechno jen kratičké známosti. On ale taky nemá o nic jiného zájem...
Jak sbalit ženskou? Nejlépe WINRARem.
Nebo takhle:
vtipy-bill-gates
A jak sbalit chlapa?
Nabídnout mu provedení orálního sexu?
Klasika vždycky funguje.
watch
Preco trik? A preco ma byt vtipny?
- Myslím ze kvētinou a láhví 1L vodky ju do postele dostanes.
- Kazdá zena je jiná, nemá cenu balit protejsek ktery ti nevyhovuje.
- Jinak já uz mám prítelkyni 10Let a nemám v úmyslu ji mēnit. A k neuvērení, nemá v hlavē jen drátek aby ji neupadly usi.
Mluv s ní. Klidně vtipně (pokud si toho schopen). Přiznám se, že tyhle genderové sračky nesnáším - pokládáš ženu za bytost z jiné galaxie? Měl bys sám jít do sebe.
Když už použiješ jakýkoliv trik, nesbalíš ji, pokud se jí nebudeš líbit. Když se jí budeš alespoň trochu líbit, stačí ji oslovit. A pak už ti bude každej trik na hovno, protože přijde na to, jak si ji udržet a tam už triky nepomůžou.
https://www.youtube.com/watch?v=U6fPh2mm3pw