Černý pátek se blíží!
Tak se nám blíží každoroční Černý pátek! Jaké jsou vaše přípravy? Děláte si zásoby antidepresiv?
Tak se nám blíží každoroční Černý pátek! Jaké jsou vaše přípravy? Děláte si zásoby antidepresiv?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Stejně jako každý rok = prázdniny a spousty blbých dotazů od nudících se pubošů klátivých
(chlastem to řešit nelze, s ohledem na zdraví)
Což třeba stupidní dotazy ignorovat, hm? Není to lepší, než si na nich honit ego?
Tragédie. Vykutám si zemljanku a vrátím se až v září. Antidepresiva nevylučuju. Zasrané prázdniny...
Já mám "černý pátek" spojený s pátkem třináctého (což právě proběhlo).
Nic se mi nestalo, tak budu čekat na další "pátek". Jednou se dočkám!
Antidepresiva beru denně, takže jsem stále více-méně optimista a nějací frackové mě nerozhodí.
Aspoň SSS to kompenzuje
Zase ale odpadnou v buse rano pri ceste do prace a s nima i nekteri jejich rodicove, takze bude prijemne volno a bez tlacenice.
Pokud toto nevykompenzují "prázdninové jízdní řády".
ms - proč se vždycky tolik navážíš do některých tazatelů? To už nejsou jen občasné narážky. Někdy zahajuješ ofenzivní tažení sotva někdo vloží příspěvek. Máš to za potřebí? Poradit umíš a kvalitně, ale proč ten zbytek?
- Nepočítaje RASÍNA, tak se zas tak nenavází, nebo alespon nepouzíva sprosté urázky, slova a nápodobnē.
- Kdyz se podívás na chovaní nekterych tazatelú a jejich slovník, tak se to dá i v nēkterych pochopit, poprípade i zasmát.
Ano Josephe, máš jako obvykle pravdu. Jen ten tvůj zparchantělý jazyk to kazí...
- Josephe?
No a ne snad? Pokud ne, tak na poradně působí tvůj dvojník. Oba píšete stejně prasácky, rádoby česky.
Já ti nevim, mně přijde CoCo trochu jiný než Joseph. Takový francouzský. :) Joseph je jen... Joseph.
Joseph pisal najprv len po slovensky a az neskor presiel do akejsi ceskoslovenciny a navyse ma vyrazne vyssie (odpust coco;o)) znalosti z oblasti IT ako nas milej frantik.
To urcite nie je jedna a ta ista osoba.
No, těžko říci. Podobnost mezi oběma jedinci se mi jeví více než náhodná...
Ja podobnost nevidim zadnou, to by musela bejt tezce rozdvojena osobnost, aby se vyjadrovala jedna a taz osoba pokazde uplne jinak.
Dejle, sorry, ale tohles přestřelil. Coco a Joseph jsou diametrálně odlišné entity (prezentací i ajpinou).
Ajpinu nevidím, resp. vidím jen jednu... Tudíž zde jsem srovnání neměl.
Taky jsem to neprezentoval jakožto do kamene tesatelnou pravdu, jen mi to tak podle pár příspěvků přišlo. No snad se moc nestalo...
Ja si teda myslim, ze preto, aby bol text hravy a zabavny a nebol iba nudnym - strohym vypisom faktov, a zaroven, aby tazatela motivoval k dalsiemu samostudiu v danej oblasti.
Akorát to dost často pochopí jen starousedlíci, zato tazatel to může brát jako urážku. A ono to tak často působí, když se na to podíváš z pohledu náhodného návštěvníka..
Však tu máme delegované ochránce nevinných tazatelů
Ja by som to tak cierne nevidel, cez leto mame najnizsiu navstevnost v priebehu celeho roka, aj ked je mozne, ze sem nechodia prave ti normalnejsi a nudiace sa decka tu budu vypisovat o 100-200.
Ono je to logické.
1. místní štamgasti mají dovolenou
2. děcka mají dovolenou
Početně se nic nezmění, znalostně ano.
Neviem preco ale mne to nikdy nevadilo :) Take it easy ;)
Akurat v D su pocas prazdnin plnsie dialnice na juh apod :D Inac v D to maju podelene podla spolkovych krajin kazda ma v inom termine, takze tu su asi nejake prazdniny furt
A je to tady. Mrkni na PCP a bude ti to jasné...
Na PCP se nemrka, PCP se polyka.
Tento prispevek nema v jakemkoliv umyslu propagovat uzivani nealkoholovych omamnych a psychotropnich latek.
Neměl jsem na mysli andělský prach, ale PC Poradnu. Už i chápání tu jde do perdele...
njn, priste pouziju <joking></joking>, aby to bylo zrejmejsi.