Synopticka mapa
Koukam zrovna na synoptickou mapu, a az do ted jsem zil v presvedceni, ze ji docela rozumim. Ale ouha - co je ta cara, prechazejici pres nasi republiku, resp od londyna po bukurest?
Koukam zrovna na synoptickou mapu, a az do ted jsem zil v presvedceni, ze ji docela rozumim. Ale ouha - co je ta cara, prechazejici pres nasi republiku, resp od londyna po bukurest?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Řekl bych, že je to pás bouřek. Dale Cooper 27.05.2014 21:56 |
Dale Cooper | |
Pas bourek neznam. Znam frontalni bourky a bourky z tepla, ba i jejich vznik a podminky vzniku bych… bahno 27.05.2014 22:04 |
bahno | |
Mě to jen napadlo, nejsem odborník.
Ale zaujalo mě to, pátrám po webu :-) Dale Cooper 27.05.2014 22:07 |
Dale Cooper | |
Convergence line. karel 27.05.2014 22:07 |
karel | |
Dik. Sice je mi podezrely, ze lezi napric izobarama, ale to si asi necham na nejakyho rosnickare. bahno 27.05.2014 22:16 |
bahno | |
Tak jsem se až tak moc s odhadem nesekl. Pochopil jsem, že je to pás kde hodně prší/sněží. Což aktuá… poslední Dale Cooper 27.05.2014 22:18 |
Dale Cooper |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Řekl bych, že je to pás bouřek.
Pas bourek neznam. Znam frontalni bourky a bourky z tepla, ba i jejich vznik a podminky vzniku bych alespon ramcove osvetlit umel. Znam squall-line a na radaru ji poznam(ta to ovsem 100% neni).
Sem i zvednul zadek, prosel knizky co doma mam a i Dvorak mlci, a ze v nem je ledasco.
Mě to jen napadlo, nejsem odborník.
Ale zaujalo mě to, pátrám po webu
Convergence line.
Dik. Sice je mi podezrely, ze lezi napric izobarama, ale to si asi necham na nejakyho rosnickare.
Tak jsem se až tak moc s odhadem nesekl. Pochopil jsem, že je to pás kde hodně prší/sněží. Což aktuální situci odpovídá.