Pro mě jedině PewDiePie... je to sice švéd, mluví anglicky, ale videa má vtipný. Já totiž nemůžu vystát český puberťácký hlásky
Mne vadí na pewdiepie jediná vec, z hororov robí strihanú komédiu a to sa mi nepáči, ale vcelku je v pohode Letsplayerov som začal pozerávať kvôli tomu, že v TV dávajú strašné sračky zo dňa na deň, mám ju zapnutú už len kvôli tomu, aby mi niečo hralo a nebolo ticho a vlastne youtube mi náhradza televízor.
a mnoho ďalších. Ale ja mám najradšej Martina Rotu (všetky kanály). A potom je tu samozrejme ešte Indian. Oni robia herný program (niečo ako herné správy, re-play), liveplaye a mnoho viacej.
EDIT: Pozri si od Martina Rotu LP na S.T.A.L.K.E.R.a
Prisel s tim jednou muj mladej a ikdyz jsem to ze zacatku povazoval za dalsi dementni zabavu dnesni dost ubohe mladeze, tohle me fakt bavi, je originalni, zabavnej, nenucenej....BOREC
Souhlas. Peťan je řízek
Mne osobne sa najviac páči Martin Rota, ale to asi bude vekom, teň Peťanov ukričaný štýl mi začína prekážať.
Já se na něj dřív rád podíval, ale poslední dobou začíná být vše šito na míru děten s podprůměrným IQ. Tady se ale člověk nemůže zaměřovat na věkovou kategorii 15+/18+, nikdo by to totiž nesledoval.
Koho teraz myslíš?
Peťanova sestra bola myslím aj v československo má talent...
Pro mě jedině PewDiePie... je to sice švéd, mluví anglicky, ale videa má vtipný. Já totiž nemůžu vystát český puberťácký hlásky
Mne vadí na pewdiepie jediná vec, z hororov robí strihanú komédiu a to sa mi nepáči, ale vcelku je v pohode
Letsplayerov som začal pozerávať kvôli tomu, že v TV dávajú strašné sračky zo dňa na deň, mám ju zapnutú už len kvôli tomu, aby mi niečo hralo a nebolo ticho a vlastne youtube mi náhradza televízor.
Lepší než pracovat (Martin Rota) aj keď osobne mám radšej jeho kanál NaprostoRetardovany, Vědecké kladivo je tiež fajn a potom má ešte dva kanály: ZtrataCasuTV a súkromný kanál Martin Rota.
Potom je tu ešte PedrosGame
Peťan Games
a mnoho ďalších. Ale ja mám najradšej Martina Rotu (všetky kanály). A potom je tu samozrejme ešte Indian. Oni robia herný program (niečo ako herné správy, re-play), liveplaye a mnoho viacej.
EDIT: Pozri si od Martina Rotu LP na S.T.A.L.K.E.R.a
Potvrzuju vyse napsane ze Peťan Games : https://www.youtube.com/channel/UCtSLGrpQTiXw4And77r-JtQ je best .
Prisel s tim jednou muj mladej a ikdyz jsem to ze zacatku povazoval za dalsi dementni zabavu dnesni dost ubohe mladeze, tohle me fakt bavi, je originalni, zabavnej, nenucenej....BOREC
Souhlas. Peťan je řízek
Mne osobne sa najviac páči Martin Rota, ale to asi bude vekom, teň Peťanov ukričaný štýl mi začína prekážať.
Já se na něj dřív rád podíval, ale poslední dobou začíná být vše šito na míru děten s podprůměrným IQ. Tady se ale člověk nemůže zaměřovat na věkovou kategorii 15+/18+, nikdo by to totiž nesledoval.
Koho teraz myslíš?
Peťanova sestra bola myslím aj v československo má talent...