steam POMOC
Pomůže někdo se STEAMEM? Po spuštění steamu se objeví hláška že program nelze aktualizovat bez připojení k internetu a ukončí se. K internetu ale jsem připojený. Je to jako by steam měl zákaz používat internet.. Poradí někdo?
Pomůže někdo se STEAMEM? Po spuštění steamu se objeví hláška že program nelze aktualizovat bez připojení k internetu a ukončí se. K internetu ale jsem připojený. Je to jako by steam měl zákaz používat internet.. Poradí někdo?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
I průměrně inteligentní oslík pochopí, že tohle není herní poradna. Dokonce se objevilo upozornění p… karel 20.05.2014 18:04 |
karel | |
No děkuji za poznámku ale není to o hře ale o programu. petrha 20.05.2014 18:07 |
petrha | |
Herní poradna. To snad není tak náročné pochopit. karel 20.05.2014 18:09 |
karel | |
Ještě doplňuji...to samé mi hlásí např.CHROME.....že nejsem připojený ale jsem...tak nevím. petrha 20.05.2014 18:10 |
petrha | |
To je vidět, že nevíš. Chápeš aspoň něco? karel 20.05.2014 18:11 |
karel | |
[210-ignorant-jpg] IQ37 20.05.2014 22:28 |
IQ37 | |
ale podebatovat a zafilozofovat nad mentální úrovní některých hráčů bychom mohli, ne? :-D poslední touchwood 22.05.2014 22:19 |
touchwood | |
Debil, debil, debil, debil.
-Martin Rota 21.05.2014 00:24 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
I průměrně inteligentní oslík pochopí, že tohle není herní poradna. Dokonce se objevilo upozornění před napsáním tohoto "dotazu".
No děkuji za poznámku ale není to o hře ale o programu.
Herní poradna. To snad není tak náročné pochopit.
Ještě doplňuji...to samé mi hlásí např.CHROME.....že nejsem připojený ale jsem...tak nevím.
To je vidět, že nevíš. Chápeš aspoň něco?
ale podebatovat a zafilozofovat nad mentální úrovní některých hráčů bychom mohli, ne?
-Martin Rota