Hroznýš bez registrace
Dobrý den rád bych se na něco zeptal chtěl bych si koupit hroznýše královského a chtěl bych vědět co by se stalo kdybych si ho koupil a neregistroval ho nebo na něj neměl povolení a pak někdy s ním musel jít k veterináři nenapráskal by mě zato že na hada nemám povolení??
Na tchýni je taky potřebná registrace? Nakvartýrovala se k nám do baráku, tchán je v nemocnici s nohou a ona prý nechce být doma sama.
Tak abych něco nezanedbal, jedná se o velice nebezpečného tvora...
Omezit volný pohyb po celém bytě v určité hodiny. Tím bych začal.
Stejny jak s hadama, bud uzamykatelny terarko, nebo uzamykatelna mistnost - to se ale dela jen v pripade chovu vice exemplaru. Coz stejne nedoporucuji.
Možná by stačil krátkej řetěz a uvázat ke dřezu.
Jestli je tvoje tchýně taková kráva a svině jako ta moje tak to tě opravdu lituji. Nevím co bych dělal já kdyby se k nám naprdelila a radši si to ani nepředstavuju.
Hezky od srdce napásno.
Copak Ti udělala ?
Jéé, to bych sepisoval celí svůj život. Když to zkrátím, pomlouvá, lže a rejpe.
Tak rejpe kde kdo a to sá dá ještě jakž takž snášet, když to není denně. Ale pomluvy a lži... to je od ní svińárna. A to jen Tebe ?
Ne, všechny mé příbuzní. Nejvíc mě vadí právě to rejpání protože jí u toho vidím a slyším. Na pomluvy a lži seru, protože každí kdo ji zná ví co je zač.
asi jí nejste dost dobří
pozvěte tchýni na Velikonoce v pondělí jí můžeš beztrestně "zmlátit", ale asi by jsi se neudržel co ?