Zmizelé téma z IT poradny
Nedá mi to, musím se zeptat, kam zmizelo dnešní dopolení vlákno z IT poradny na téma webové stránky pro firmu? Chápal bych lock, ale úplný výmaz (nebo skrytí)?
Nedá mi to, musím se zeptat, kam zmizelo dnešní dopolení vlákno z IT poradny na téma webové stránky pro firmu? Chápal bych lock, ale úplný výmaz (nebo skrytí)?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Dotaz je z roku 2012, jen byly smazány poslední reakce. Po skoro dvou letech to už asi tazatele neza… nový karel 27.03.2014 14:25 |
karel | |
Chápu, díky. Přiznám se, že moc nekotroluji stáří. Tak nějak počítám s tím, že když už na to někdo o… nový Chocholoušek 27.03.2014 16:07 |
Chocholoušek | |
To jen rozsevac reklamy vlezl do stareho tematu. Dost casty jev, standardni je vymaz reklamy i prisp… poslední Kurt 27.03.2014 19:45 |
Kurt |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Dotaz je z roku 2012, jen byly smazány poslední reakce. Po skoro dvou letech to už asi tazatele nezajímá.
http://pc.poradna.net/q/view/833585-nejlevnejsi-tvorba-firemnich-www-stranek
Chápu, díky. Přiznám se, že moc nekotroluji stáří. Tak nějak počítám s tím, že když už na to někdo odpovídá a je to tím pádem v aktuálním pořadí, tak vidí, že odpovídá na hodně starý dotaz. Leda by chtěl, aby se někdo, jako třeba já, nachytal.
To jen rozsevac reklamy vlezl do stareho tematu. Dost casty jev, standardni je vymaz reklamy i prispevku, ktere tam byly pridany pozdeji.