Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co je to žít si jak prase v žitě?

Nechci dale narusovat mifovu pesimistickou debatu o vyhoreni, tak zakladam debatu vlastni.

Myslim si, ze to je neco hodne nadstandardniho, nesouhlasim teda s nazory v te poddebate, ze to je nejaky skromny sen, ktery tam nekteri uvadeli.

No byl tam dotaz primo na me, jak bych to videl ja. Abych rekl pravdu nejakou definici dat nedokazu. Me sny jsou dle meho nazoru skromne a teda jejich realizaci, ikdyz je nemozna, nepovazuju stale za ziti si jako prase v zite.
Mam dva okruhy snu, jeden ciste soukromy - napriklad bych chtel mit kdekoli pristup k tekouci vode a splachovacimu zachodu, sice jsem spokojen i se studnou a kadibudkou, ale bylo by to lepsi. No postavit to je drahe, setrim na to, snad jednou. Druhy okruh by zasahl i me okoli, chtel bych nemuset u sebe nosit neustale zbran (kdysi jsem premyslel o porizeni pistole, nakonec si vystacim s peprakem), chtel bych nemuset byt neustale od rana do vecera ve strehu, aby me nekdo nepodvedl nebo neokradl. Obavam se dne, kdy se to nekomu podari a vzhledem k me povaze, kterou ale zmenit nehodlam, se dostanu do konfliktu se systemem, coz si uvedomuju ze proti systemu nemam sanci a tak jsem vlastne porad pripraven behem nekolika dni vsechno co mam opustit a utect, mam doma stale zbaleno, doufam teda, ze kdyz budu mit slabou chvili, ze boj o zivot vyhrat dokazu. Tohle vsechno, kdybych nemusel nebo mel, tak ale porad si nemyslim, ze je to o ziti jako prase v zite. Proste pokud mi nekdo rika, ze se mame jako prasata v zite, tak me leda nasere, mozna dotycny ano, ale ja rozhodne ne.

Co vy?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat