Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co je to žít si jak prase v žitě?

ANo to je presna definicia. Ludia su nenazrani. Mna doslova vytaca, ked nahodou zacujem vecerne spravy na nasich komercnych TV a pocujem spojenia typu chudoba na SK, socialne zebevrazdy ludi, ludia sa maju zle, nezamestnanost stupa, kriza sa zvacsuje....atd
Na druhy den vstanem a pozriem sa z okna. Je 10:00 a Tesco parkovisko plne, Lidla parkovisko plne ludi lebo je nejaka akcia, Billa je plna v kuse. Na Kaufland z okna vidim horsie, ale podal frekvencie aut pri nom tipujem, ze situacia je rovnaka. Dalsim sokom je, ked si idem nieco kupit. Ludia vychadzaju von z prepchatymi kosikmi, pozeram a same veci, co nepotrebuju (balene vody, cokoladky a pod). Idem okolo marketov poobede situacia je rovnaka, idem si tam nakupit vecer a nemam, kdew zaparkovat, takze ma hned napada...kurva o com to tocili vecer v tej TV? Kde je kurva ta chudoba? Kto tu pacha ake sebevrazdy?
Uz som to tu parkrat spominal, ludia radi zabudaju, na dobre si rychlo zvyknu a potom len brblu, socialne rodiny, kde nikto nerobi, hlavne, ze kazdy ma mobil, tablet alebo nb, nove LCD, ze kamoska, co zije z invalidneho dochodku a zaraba popritom 200 eur ako krajcirka a zije sama s dietatom si dovoli platit telefonny pausal za 25 eur, ale moja teta ma neobmedzeny 35 eurovy pausal vs ja ako podnikatel so 600 prevolanymi minutami mesacne mam faktury len cca 16 eur...kurva to fakt maju ti ludia tolko penazi, ze si mozu dovolit taketo veci? To ich fakt potrebuju? Naozaj "musia"?
Nie nemusia, su namlsani a radi sa stazuju ako sa maju zle pricom mne je skor zle z nich.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat