Mikina VS Grafika
Ahoj sice je to takové blbé téma ale mám možnost si koupit tuto grafiku a nebo tuto mikinu http://noob.sk/assasins-creed/284-assasins-creed-cosplay-kostym.html grafika http://www.alza.cz/msi-n760-tf-2gd5-gaming-d475308.htm prosím komenty typu: A nechceš náhodou k té mikině i bílou kabelku atd... jenom chci vědet co by jste si koupily vy jestli grafiku a nebo mikinu mám možnost si koupit jen jedno :/
Rozhodně mikinu, grafiku mají všichni.
Aha no vlastně pravda no ona to není mikina ale kabát jsem zjistil a myslím že to je přehnané ale koukám tak by jsem chtěl celkem tuto mikinu http://www.sberatelske-predmety.cz/assassin%C2%B4s-creed-originalni-mikina-s-kapuci-desmond-velikost-s-p-5392.html si řikám že není celkem k zahození co myslíš Karle nediv se proč zrovna AC ale jsem toho strašně moc velkej fanda
Kup si mikinu a nacpi ji do počítače.
A ano tyto typy otázek prosím si nech pro sebe dík ;)
1. On se na nic neptal
2. Proc se ptate, kdyz nechcete, aby lide odpovidali?
Zapomínáš na pravidlo č. 1: Vždycky cpeme něco menšího do většího.
You made my day díky
Chlape, co čekáš, že ti na tohle lidi odpoví? Musíš vědět sám, co chceš víc.
Za sebe bych bral tu grafiku, jenže já už jsem ve středním věku, ten hacafrak bych neužil. Ještě dodám, že se v té mikině blbě stopuje, neznám nikoho, kdo by zastavil kapuci bez hlavy.
Když jde člověk navštívit banku nebo pumpu, je to vhodné oblečení.
Tak toto zažil švára. Nebo trochu podobné.
Občas si užívá na motorce. No, má takovou trochu patřičně silnější, vyšperkovanou osmistovku s výkonem jako moje dvě auta. (Ne že bych měl dvě, ale prostě vozím rodinu na polovině výkonu jeho motorky). A k tomu už tedy má i patřičné černé oblečení, podle mě spíš brnění.
A jednou tak v jednom městečku dostal hlad, zastavil na náměstíčku, sundal přilbu (je přece jen slušňák) a vlez do pekárničky, že si koupí nějaký ty rohlíky. Překvapil ho vytřeštěný pohled prodavačky a až v zrcadle, co tam měli, uviděl nějakýho příslušníka zásahovky.
No byl to von, protože si samozřejmě nesundal kuklu...
Že prý prodavačka tvrdila, že se nelekla, jen přemýšlela, co tam chce asi tak ukradnout, jestli košík rohlíků, nebo přepravku chleba. Ale údajně na to moc nevypadala....
OT: pamatujete někdo na "to je tajemství" T.I.P.a?
Dejavu..
Koupil bych si grafiku. Na zahřátí trupu stačí teplákovka, netřeba zbytečně utrácet za módu.
Ten obleček je zase víceúčelový. Až ho hra přestane bavit, dá se odbarvit a chodit v tom na schůze KKK.
Tak čtu tak grafika výtěží ok tak kupuju grafiku já chci aby my lidi odpověděli ale nemám rád takové ty narážky
Na blbou otázku, blbá odpověď. Jak můžeme my vědět, co ty chceš? Jestli se neumíš sám rozhodovat, budeš to mít v životě těžký. Jsou na světě mnohem těžší rozhodnutí, než kus hadry, nebo křemíku.
Možná výtěží (i když nevím, co to znamená), ale za správných okolností i zahřeje!
Kup si to, co potřebuješ naléhavěji.
Která z těch dvou věcí to je, to si ale musíš rozhodnout Ty sám.
Předpokládám že máš počítač a v něm nějakou grafickou kartu. A ta už ti nevyhovuje. Proč a jak moc (no, když se na obrázek té karty koukám, tak by se možná nechala používat samostatně jako vrtulníček)? Ta mikina, tedy spíš bunda, vypadá, že je dost teplá. Letos byla mírná zima, mrznout už asi moc nebude, tak tu bundu tak půl roku moc neužiješ. A na podzim asi bude frčet něco jiného. Tak koupi té bundy bych odložil a s tou grafárnou bych to ještě uvážil - hoď si třeba korunou.
a proč potřebuješ aby za tebe udělali rozhodnutí jiní ?
záleží přeci na tobě.. pokud nejsi nesvéprávný.
Koupě GK většinou vyžaduje i jiný upgrade počítače (většinou minimálně zdroj)
A jakej upgrade vyžaduje koupě takové mikiny? Novou fasádu, nebo lobotomii?
Tohle vyžaduje tak akorát odvahu
Kup si suspenzor. Když tě někdo kopne do kulí kvůli tvé blbosti, nebude to aspoň tak bolet.
ani jedno, prachy vraz do pritelkyne
Platí obecné pravidlo, že takováto investice se většinou nevyplatí. Vybereš něco špatně a radost na světě je pak jen 10 vteřin. Grafika či mikina udělá službu třeba 10let
Do přítelkyně se vráží pyj, v případě zdravého jedince, jinak nějaká plastová alternativa.
Ano. Pyjonýři, pyjonýři, malované děti.
hezky řečeno