Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jídlo, které byste nikdy ani neochutnali.

Tak ze by se mi z neceho vylozene zvedal zaludek, to ne, ale par vecem se radsi vyhnu.

Jsou to: houby (jedine obalovane smazene bedly si teda obcas dam), spenat (= ta odporna zelena brecka, listovej mi nevadi), "tluste maso" (vzdyt je to na kousnuti takovy hnusny, to se neda - zajimavy ale je, ze skvarky mi nevadi, spis naopak :-D), brokolice (par malych kousku v polivce nebo testovinach mi neva, ale samotnou bych ji nezrala a taky pri vareni pekne smrdi), drstkova polevka a vetsina smradlavych syru (syrecky a tak). No a mozna jeste sem tam neco, ale uz si nevzpomenu.

No a tuhle jsem ochutnala kapary nebo co to bylo a taky ble. Mama jednou zkousela chobotnicky, na to jsem ani nemela odvahu.

Ale i tak se nektery chute v prubehu zivota meni. Driv jsem naprosto odmitala nivu, tunaka a olivy. Dnes? Testoviny s tunakem a olivama? Mnamka nejvetsi. Testoviny s nivovou omackou? *slint slint* Akorat tu nivu teda potrebuju bud rozpustenou v omacce nebo pecenim, samotnou bych ji do pusy jeste nedala.

Jen k tomu, co jsem napsala na zacatku, jsem si doposud kladny vztah nevypestovala :D

Jinak jak tu nekdo zminoval jatra s ryzi, tak ta mi dycky chutnala. No a vlastne ony chutove nejsou uplne zly ani ledvinky, ale ten smrad, kdyz je mama varila.. brrrrrr.

A ted jsem z vas dostala hlad. Smejdi ]:( Jdu spat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat