Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jídlo, které byste nikdy ani neochutnali.

Mám rád skoro všechno až na malé vyjímky...
K sojovému masu, pokud je dobře udělané a okořeněné není skoro poznat, že to není maso. Příklad: moje přítelkyně. Sójové maso by v životě nesnědla. Udělal jsem ho k špagetám. Nic nepoznala, od té doby sóju miluje, stejně jako já. Opravdu záleží na tom jak se to udělá :-).
Játra mám rád, nejlepší na cibulce, klidně samotný... Ryby miluju, jak již řekl L-core závidím lidem co bydlí u moře a můžou si je kupovat čerstvé. Až budu velký vypadnu s přítelkyní (ženou) někam k moři.
Koprovou omáčku miluju, ale jen od babičky, kdyby jste ji jedli, tak si k tomu dáte deset knedlíků, vážně super. Koprová mi také nedělá problém.
Syrečky a další smradlavé sýry si dám s radostí (občas).

Ale tohle není vlákno o tom kdo co má rád, takže k tématu.
Nemusím dršťkovou, stejně tak tlačenku. Lečo nepozřu, prostě to nejde ať dělám co dělám, nejde to. Už jen pohled na to je pro mě naprsto odpuzující. Obecně teplou zeleninu moc nemusím, pouze křupavou, ale jak změkne, tak mi to moc nejde.
U všech jídel co jsem vyjmenoval záleží na tom jak se udělají. Vždy záleží na koření, když je blbé koření, tak je to na prd.
Vždy se chlubím sójou, dělám ji ke špagetám ještě se srdíčkama a všem to zatím chutnalo. Dělal jsem to i na větších akcích. Nikdo s tím neměl probém, naopak...
Ale co bych vám vážně přál je kuře na paprice s knedlíkem od mé přítelkyně... Vážně super!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat