Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Sledujete OH?

Tak co mi hlavně nebere hlava (teda vlastně bere, ten důvod, ale už se spíš nedvím ničemu) a co vyšlo krásně na slunce boží (doslova :-D ),že ta ruská vepřová hlava uspořádá zimní olympíjské hry ve skoro nejjižnějším městě celého evropského Ruska, které je někde na klimatcké úrovni chorvastkého Splitu. Běhy na lyžích se jedou v krátkém tričku, skoky, snowboard, akrobatické lyžování se jede na rozbředlé sračce, chlazené dusíkem, "alpské disciplíny" se jedou na nevyhovující tvrdé krustě, která místy taje a místy je zledovatělá, na startu jsou diametrálně odlišné podmínky od cíle (někdo by mohl říct, aspoň je to zajímavé, že? Ale co třeba bezpečnost sportovců...?)
A to všechno kua jen proto, že chce ten nebetyčný čurák ukázat, jaký je kápo a udrží bezpečnost i u hranic tak vyhrocených regionů, jako je Gruzie a Abcházie (asi nemusím rozebírat, proč je to tam vyhrocené a proč to vyhrožování před OH...)!
To už vůbec nemluvím o tom, že 90% obyvatel Soči ne že neumí lyžovat, ale ani bruslit, je to jachtařské město a všechny ty stadiony, areály atd. přijdou (jen podle mého skromného názoru) po tomto divadle se uvidí, rozebrat a postavit někde, kde budou mít využití, jako by se hned ta olympiáda nemohla udělat v jiném, příhodnějším městě, nemyslím si, že je Rusko tak malé...
Takže pro mě osobně je toto první olympiáda po té berlínské, která má takovou trošku přihořklou pachuť jednoho moc erektivního debila (jak příznačné, k té olympiádě 1936)..

Pokud jsem někoho pohoršil, že jsem to vzal z jiného úhlu, tak se omlouvám, ale poslední dny, když to vidím, tak mě nic jiného v této souvislosti nenapadá...

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat