Elektronické knihy
Zdravím, dostal jsem od Alzy nějáké kupóny na elektronické knihy, které nevyužiju, tak jsem se rozhodl je věnovat.
Kód, který vám pošlu vložíte sem.
Jedná se o knihy:
Jo Nesbo: Lovci hlav
Lars Kepler: Svědkyně ohně
Hakan Nesser: Hlavolam
Halina Pawlowská: Strašná nádhera
Emil Hakl: Skutečná událost
Khaled Hosseini: A hory odpověděly
Madeleine Albrightová: Madeleine
Libor Činka: Ovládněte svůj mozek
C.D. Payne: Mládí v hajzlu 1 - Mladík v odboji
Michal Viewegh: Krátké pohádky pro unavené rodiče
AUDIOKNIHA Petr Šabach: Občanský průkaz
Pokud budete mít zájem, tak mi sem napište o kterou knihu máte zájem a já vám pošlu kód do zpráv nebo na email.
Prosím případného zájemce, aby sem napsal, jestli se mu podařilo dostat knihy úspěšně do čtečky. Posílat si to přímo do Kindlu nechci, rád mám přehled v Calibre. Knihu jsem stáhnul ve formátu pro Kindle, naimportoval do programu a je poškozená. Nedalo mi to, stáhnul jsem jinou a zase.
Kdyby to bylo jeste volny, tak ja bych si vzala toho Hosseiniho
Kód jsem ti tedy odeslal do zpráv
Diky moc, mam to
Nesbo a Nesser je ještě volný?
ano, také je tedy pošlu do zpráv.....
Díky, zkusím.
Tož, nepřišlo mi to (nechal jsem si to narvat rovnou do Kindla). Ještě posečkáme, uvidíme...
Ak sa dá, prosím Madeleine Albrightová: Madeleine.
Ďakujem veľmi pekne.
už je to tam
Kód dorazil, ďakujem veľmi pekne.
Je volný Hakl?
odesláno
Děkuji
Je-li ještě možnost, prosil bych Činku. Díky!
Odesláno
Díky, funguje to bezvadně (Kindle nemám, stáhnul jsem to do PocketBooku 911 Pro).
Wolve, díky moc, ale dotaz pro ostatní obdarované: Nechali jste si ty knihy někdo poslat přímo do Kindla? Přišlo vám to?
Nene, stáhl jsem to v .epub a poslal dále (bráchovi). Sám čtečkou nedisponuji.
Jo, mne to do kindla prislo. Vzdycky si to nechavam rovnou poslat a nikdy nebyl problem.
Tak je něco zhnilého nejen ve státě dánském. Mně ani prd.
Tož mea maxima culpa . Zadával jsem adresu na Amazonu z notesu přítulky, a samozřejmě napsal místo @alza.cz na jejím QWERTZ notesu @alya.cy. Ještě jednou děkuju Wolvemu za knihy a tobě za nakopnutí a potvrzení mé blbosti. Po opravě adresy to bylo doma za minutu.
stane se
a není zač
Si to zaregistruj jako doménu, kdovíkolikrát se takhle někdo překlepne
Mailom ako PDF. Prišlo to po pár minútach.