Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Česko, země úspěšných!

Bohuzial idealny zakon neexistuje a vsetko sa da zneuzit.
Zoberme si ako priklad zakon o policii. Das policajtom vacsiu pravomoc? Ok, konecne si nemusia nechat srat na hlavu od vselijakych vycurancov, takych videii je plny YT. Ale zase sa budu mnozit pripady, kedy to policajti zneuziju a mozes sa stat obetou policajnej sikany. Takze co si zvolit? Dat im vacsie pravomoci, ci mensie? Ja som za vacsie, radsej risknem tu pripadnu sikanu ako byt svedkom toho, ze sa bud boja zasiahnut alebo nemozu lebo zakon.
Ak si zoberieme nasu minulu/sucasnu aferu a to zasah kuklacov v romskej osade a momentalne nasledne riesenie ludskych prav lebo vraj boli zbiti...za prve ak niekto zazil zasah kuklacov v krcme vie, ze sem tam dostanes len preto, ze si prave vysiel zo zachoda a okamzite si bol zlozeny uderom na zem, alebo si pod vplyvom alkoholu flusal papierove gulocky po nich (to je realna skusenost). Kto pozna ciganov vie ako to v osade bolo, cigani komplet vsetci revali, nikto nerobil, co im policajti kazali a kuklaci, kedze su maskovani sa neboj pouzit donucovacie prostriedky na hocikom. Nie my sme demokrati, my ideme vysetrovat 2 roky teraz, ci bol zasah ok. Poslal by som do <> vsetkych takychto pseudodemokratov.
Dalsi priklad mozu byt exekutori, na jednej strane sa zda, ze maju az prilis vysoke pravomoci, na druhej niekedy nezmozu ani prd. Takze co, zakon pritvrdit, ci naopak povolit?
Atd atd prikladov najdem kopec. Treba pochopit, ze problem nie je v zakonoch, problem je v ludoch.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat