Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Česko, země úspěšných!

Vážení diskutujúci, svoj názor som už prezentoval vyššie a po reakciách niektorých "zabednencov" ešte musím dodať:
Nikto (alebo som si to nevšimol) neobhajuje komunistov ani nechce návrat komunizmu, snáď len povzdychnutie za určitými istotami, ktoré sme v tom režime mali.

Toto čo sa deje vo svete - tento zkurvený kapitalizmus, kde majetok, a moc vlastní určitá malá skupina ľudí a zvyšok sveta len vykorisťuje, snáď nemyslíte vážne!
Skutočne sa zamyslite nad tým, že túto zem ovládajú mocní tohto sveta, ktorí majú peniaze a tým aj samozrejme moc a diktujú všetkým ostatným, čo tie peniaze a moc nemajú!!!
Ak si myslíte, že takto je to správne, že pár vyvolených sa má dobre a omnoho väčšia časť ľudí zle, že strašne veľa ľudí žije na hranici chudoby, potom asi nie ste v poriadku...

Čím si zaslúžili títo ľudia žiť takto "nedôstojne"? Pretože sa nenarodili v bohatej rodine, pretože nešli študovať na Harward, lebo na to proste nemali prostriedky, apod.?

Ešte raz: čím je dôležitejší napr. doktor oproti tomu "môjmu smetiarovi" ? Iste doktor musel vyštudovať, možno zachraňuje životy ľudí, ale čo ak by takú šancu ísť študovať mal aj smetiar, ktorý bohužiaľ pochádzal zo skromných pomerov? Prečo stále vykrikujete, že každý si zaslúži to čo mu patrí... Kde beriete tú istotu, že kravaťák-manažér-kapitalista si zaslúži 10x vyšší plat ako upratovačka?

Podľa čoho posudzujete, kto si čo zaslúži? Samozrejme sú lumpi, lenivci a trošku menej chápaví - tí sa na rozhodujúce posty do vedenia kapitalistickej firmy nehodia... Chápem...
Ale prečo si "úspešný" podnikateľ vyváža prdel na drahom aute, žije skutočne na vysokej nohe, ale svojim zamestnancom (bez ktorých by nemal nič) dáva minimálnu mzdu?

Ľudia, tím z Vás, ktorí sa svojou usilovnou a poctivou prácou dostali z nuly niekam, úprimne gratulujem (koľko z tých úspešných to je?).

A pre ostatných:

Smrdí Tvoje hovno menej ako moje?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat