Uderený
Toto si zaslúži debatu. Pekný dvojzmysel, čo vy na to? Obrázok sem nevložím ako tak pozerám, tak si pozrite webnoviny.sk napravo "Deň objektívom"
Toto si zaslúži debatu. Pekný dvojzmysel, čo vy na to? Obrázok sem nevložím ako tak pozerám, tak si pozrite webnoviny.sk napravo "Deň objektívom"
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Obrázek sem vložit jde.
Nahraješ soubor pomocí kancelářské sponky, , link překopíruješ do editačního okna a změníš na obrázek pomocí
Ten náhled má nějaké uderené barvy, zřejmě to nějak zjednodušuje podle barvy která nejvíce převládá, vidím čičinu v náhledu růžově:)
Já taky a neni to tu prvně.
Nahraju 1 obrázek a udělá se obrázek i náhled...
Proč obojí? Nebylo by lepší, kdyby se udělalo jedno, nebo druhé, třeba podle šířky, že větší, než 350px by se udělal jen náhled?
Já obrázek dám jenom jako přílohu a nechám to být. Kliknutím na náhled se obrázek zvětší a to úplně stačí. Img tady (už) vůbec nepoužívám.
edit: Vlastně ano, pokud obrázek linkuju odněkud z netu.
Aký dvojzmysel? Veď nenapísali jebnutý.
A vtip je v čem? Koukal jsem na ten web a nic zaznamenáníhodného jsem neviděl. Jen že pustili bývalého premiéra z nemocnice.
Vtip je v trojsmyslu slova "udretý" ve slovenštině.
Ah so. Tak takhle dobře zase slovenštinu neznám...
Ked sa buchnes alebo udries mal by si byt spravne udrety, ale hovori sa aj udereny.
Slovo udereny sa vsak pouziva aj ako oznacenie na slabsie mysliacich obcanov, alebo inak poskodenych jedincov (tiez tu mame zopar takych, nebudem menovat).
Autor chcel asi povedat, ze nas byvaly premierko sa udrel a je zaroven udereny s cim ja suhlasim...a taky normalny clovek to kedysi byval;o).