Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Binarní opce

Zdravím,
na internetu jsem narazil na stránku, kde vyděláváte pomocí binarních opcí. Lidi tam psali jak si tím člověk hodně vydělá a jak je to solidní. Ale byl tam odkaz na stránku ZoomTrader.com a jak jsem se dočetl v článku od ČNB není ta stránka nic moc. Tak se ptám jestli tady někdo pomocí toho fakt vydělává a pokud ano, tak poprosím o odkaz. (preferoval bych zahraniční stránky s tímhle)

Předmět Autor Datum
Jasne, ze zarabat sa da na hocicom. Najviac an ludskej blbosti. Kazdy trade je o tom, ze niekto zaro…
fleg 02.01.2014 20:22
fleg
:D Máš pravdu, přece by nedávali peníze jen tak, aby z toho nic neměli. Hned se nato dívám jinak. Dí…
zipicek 02.01.2014 20:45
zipicek
Na trhoch vseobecne zaraba trvalo okolo 5% ludi, vsetci ostatni "robia" na nich, cize prerabaju, tak… poslední
fleg 03.01.2014 09:20
fleg

Jasne, ze zarabat sa da na hocicom. Najviac an ludskej blbosti. Kazdy trade je o tom, ze niekto zarobi a niekto prerobi, je jedno ci je to opcia, komodita alebo akcia.
Myslis si, ze keby existoval nejaky fakt super sposob ako zarabat a moc sa nenarobit, zeby sme vsetci chodili do tej sprostej prace?

Na trhoch vseobecne zaraba trvalo okolo 5% ludi, vsetci ostatni "robia" na nich, cize prerabaju, takze sanca, ze sa trvalo usadis medzi 5% je pomerne mala. Ked si vsadis na nejaky zapas mas vyssiu sancu vyhry ako na trhu;o).
Netvrdim, ze zarabat sa neda, aj na poradni mame par ludi, co obchoduju s akciami, ale brat to ako trvaly prijem...to nerobi nikto.
A pozor na rozne firmicky, ktore sa za posledne roky mnozia geometrickym radom. Ked mi volali cinania, ze nech investujem cez nich bral som to ako srandu, ale cz/sk firmy buvaju celkom otravne, vacsinou sa jedna o schrankove firmy zo zahranicia alebo rychlokvasene srocky a urcite by som nesiel na trh cez nich. Vo velkej miere ide o podvodnikov, ci uz vo forme klasickej pyramidy alebo nejakeho preslapu (napriklad nemaju licenciu a robia len prostrednikov).
Ked chces skusit akciove trhy skus ist cez svoju banku napriklad, to mas aspon zabezpecene proti podvodu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru