Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Matika - Slovní úloha nejde mi :(

Chlapce, ty mas taky dost. Pridavas se zdarne ke karlum a dalsim mimonum tady z poradny. Takze podle tve tupe teorie, kdyz nekdo nevyresi slovni ulohu z matiky si ma jit hodit masli a uz je pro zivot nepouzitelnej? Uz ti vubec doslo, ze 99,9999% lidi tyto cypoviny v zivote pouzivat nebude.

No a hlavne navic to, ze neumi matiku, ci nejaky slovni ulohy vubec nic nerika o tazatelove IQ ani o jeho EQ. O tvem EQ to tvoje plivani rika dost, ale je tady dle tvych slov ring volny, tak si taky plivnu, i kdyz se jen snazim branit mozna desetilety decko. To by vam slo navazet se do decka. Toto kdybys udelal mymu a ja u toho byl, tak bys asi dlouho hledal zuby a mohl bys to resit slovni ulohou, kolik´s jich mel pred a po.

Pro me jsou v zivote mnohem vic nepouzitelni tupouni, hrajici si na vsevedy a jsem rad, ze to tak mam. Uz si nekdy, vy velci frajeri, honte svy ptaky nekde jinde, ne na malych deckach nebo na BFU. Honte si to na sobe rovnych, ale kde je najit, nez tady na poradne, ze? Mozna venku lita kos ci pobiha liska - vhodny to tvor k tridnimu boji pro lidi vaseho intelektu. Tam si muzes provetrat svoji sedou kuru mozkovou.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat