Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Matika - Slovní úloha nejde mi :(

Podívej, já myslím, že tady prostě bouchly už chvíli nahromaděný saze... Debata je fajn, dokonce i trochu sarkazmu nebo nadsázky neškodí, nicméně když je někdo permanentně trapnej a svýma, řekl bych, prostoduchýma komentama "oblažuje" doslova každý theard který tady je a ještě si navíc připadá jako pupek světa, tak na to prostě někdo upozorní... No ale zkus vysvětlit "Otíkovi", že by měl brzdit :-/

Nicméně za mě, je to pravda, co říkáš, že bychom měli brzdit... Anonymní diskuze jsou prostě asi fenomén, na který si musím ještě zvyknout. Já to beru, jako by člověk seděl vedle mě a bavili bychom se u stolu, což je asi chyba. S joudíkem jako je "íkváč37" bych asi u stolu neseděl, bo by asi velice rychle skončil pod ním. Nicméně věřím, že tito lidé se chovají na diskuzích jinak, než v reálu, případně nemají žádný "reál" a proto exhibují denně tady.

Jak se tak nad tím zamýšlím, asi se mám já ještě co učit, musím se naučit ignorovat (bo diskutovat s nimi nelze) typy, jako je tento přestárlý floutek a nedávat rovnítko mezi internetovou diskuzi a tu reálnou, jelikož anonymita internetu dává i těm nejzbytečnějším individuím pocit nepostradatelné důležitosti...

Takže omlouvám se IQ37 a znova opakuji, "Run Forrest, run..."

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat