RAGE
Tak co, kdy vás chytl největší rage a při jaké příležitsti? Mě třeba před chvílí, hraju PayDay2 vše OK už je skro hotová mise, najednou se odpojil host a všechny to kicklo! Jsem si myslel že komp poletí.
Tak co, kdy vás chytl největší rage a při jaké příležitsti? Mě třeba před chvílí, hraju PayDay2 vše OK už je skro hotová mise, najednou se odpojil host a všechny to kicklo! Jsem si myslel že komp poletí.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Obvykle když v Trackmanii mám naději na vylepšení času a kousek před cílem to zdrbu. Nebo vyprší čas… Niko Bellic 25.11.2013 19:34 |
Niko Bellic | |
Kterou hraješ? :-D GTS 25.11.2013 20:07 |
GTS | |
Canyon. Niko Bellic 25.11.2013 20:27 |
Niko Bellic | |
Tu mám v plánu koupit, kdyžtak bysme i mohli pak zahrát, už mám skoro deset hodin na demu a dost mě… nový GTS 25.11.2013 20:37 |
GTS | |
Klidně :-) nový Niko Bellic 25.11.2013 20:47 |
Niko Bellic | |
Myslel jsem si , že mě nedokáže nic víc vytočit, než CS:GO a magoři s P90 nebo autosnipou... No pak… Metride 25.11.2013 20:09 |
Metride | |
Pokud bych se vytočil víc než u těch situací v CS:Go, který pochybuješ, asi bych prostě "chcípnul na… GTS 25.11.2013 20:35 |
GTS | |
No dneska jsem při dotě jebnul do stolu, že jsem ho málem přepůlil :-D nový Metride 25.11.2013 20:46 |
Metride | |
Btw co děláte proti nasranosti? poslední Metride 25.11.2013 22:45 |
Metride |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Obvykle když v Trackmanii mám naději na vylepšení času a kousek před cílem to zdrbu. Nebo vyprší čas.
Kterou hraješ?
Canyon.
Tu mám v plánu koupit, kdyžtak bysme i mohli pak zahrát, už mám skoro deset hodin na demu a dost mě to baví...
Klidně
Myslel jsem si , že mě nedokáže nic víc vytočit, než CS:GO a magoři s P90 nebo autosnipou... No pak jsem začal hrát DotU
Pokud bych se vytočil víc než u těch situací v CS:Go, který pochybuješ, asi bych prostě "chcípnul nasraností"
No dneska jsem při dotě jebnul do stolu, že jsem ho málem přepůlil
Btw co děláte proti nasranosti?