Orion čokoláda na vaření 200g za 22 Kč
Ahoj, nedávno (asi 15.11)jsem koupil čokoládu Orion na vaření 200G za 23±2Kč.
(Možná to bylo v penny). Dnes jsem se však díval v penny, tam ji neměli (měli tam však 100g za 20), v bille ji měli ale za 40 a v albertu už nevím. Kdybyste věděli o této ceně, napíšete?
Doporučuji navštěvovat například čekárny u ordinace praktického lékaře; od tam přítomných důchodců zjistíš, kde je co levnější.
Jinak - online srovnávače letáků jsi zkoušel? Nebo si myslíš, že někdo bude za tebe hledat, kde mají levnější čokoládu?
Tak chápu, že se na debatách lze bavit o ledasčem, ale ty bys tu čokoládu měl nejen koupit, ale i rozpustit v kastrolu a nalít ji do klávesnice a nechat důkladně zatuhnout.
to jo no, taková důchodcovská debata
Heleď to bylo v pětašedesátým roce, když jsem byl ještě mladý, tak už tehdá jsem si říkal že až budu starý budu chodit do Kauflandu. Zkus ho taky mají tam každý týden nové zajímavé akce, takže tu čokoládku tam jistě také najdeš.
Taky se dá jít do Globusu, občas tam mívají Studentskou pečeť za polovinu. Oříšky a rozinky vyloupat, zbytek uvařit.
Kromě oříšků a rozinek je třeba ještě vyloupat ono želé, kterým je čokoláda napěchována.
Zbyde vůbec něco?
Moc ne, ale zase - koupí to v akci, levně. To je kruciální benefit
To není čokoláda, to je "Tmavá kakaová poleva", protože neobsahuje kakaové máslo, jen prášek a blíže neidentifikovatelnou "kakaovou hmotu". A navíc obsahuje E476 - Polyglycerolpolyricinoleát, který je třeba v Německu zakázaný - může mít negativní vedlejší účinky (vyvolat střevní potíže nebo alergii).
Dobrou chuť!
Orion dělá i čokoládu na vaření. Normální, poctivou, dobrou.
Stačí si vzít s sebou oči a číst.
A nečučet jen na cenovku.
Tohle je mírně OT, ale ti vietmanci jsou někdy vtipní:
Ptám se, jestli mají, Orion čokoládu na vaření, on řekne že ne, ale že lidi si na vaření kupují tuhle (ukázal na lindt za 60Kč.)
Obrátil jsem tedy oči v Šlouf (po cestě zahlédněv v rohu pultu orion na vaření za 15Kč) a odešel
Ptal ses na čokoládu, ukázal na čokoládu. A šel sis koupit "na vaření".
Na Brownies optimální.