Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Po roce Vánoce

Spíš to myslel tak, že ten kdo má úspory, je na tom bit a ten kdo má dluhy na tom "vydělal", což je samozřejmě proti logice, mělo by to být naopak...

Jinak to s tím "živořením" a neustálím pláčem už mi taky leze hrdlem... Neříkám, že životní úroveň je nějaká slavná, neříkám, že ve srovnání se "západem" nepokulháváme, neříkám, že dnešní situace jak politická, tak společenská mi vyhovuje, ale ty neustálé nářky o živoření, celých rodinách pod mosty, zdecimované zemi apod. Jsou už trochu trapné... Podívejte se kolik potravin končí u BĚŽNÝCH RODIN v popelnici, protože jich jednoduše nakupují hodně, podívejte se někdy při nákupu co kupují lidé okolo Vás, co skládají do košíků apod... Kdo chce vidět vidí. Jsme prostě už rozmazlení a rozhýčkaní nadbytkem všeho do takové míry, že si nedovedeme vážit v podstatě ničeho a chceme stále víc a víc, no a pokud to nedostaneme, tak viník je na snadě - vláda, společnost, USA, Kalousek, bohatí, židé a já nevím kdo ještě.
Vyhrňme rukávy a pojďme makat, na naší společnosti, na demokracii, na svobodě, na morálce jak osobní, tak celého národa a třeba i na tom aby svátky vánoční byli víc o rodině, přemýšlení, blízkých, ochoty pomáhat jeden druhému a ne o žrádle, elektronice a předhánění se v pompéznostech ;-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat