Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Reklamy na stream.cz

Jednou za čas se mrknu na stream.cz, obvykle jen kvůli Peklu na talíři. Ale to co provedli v poslední době za proměnu, tak mě docela nasralo. Nejen, že je to teď udělaný i na počítači jak pro dementy, tedy pro módní dotykový ovládání (k čemu, sakra, když mám u počítače v prackách myš?), ale že tam nacpali reklamy naprosto všude, tedy nejen na začátek videa, ale i na konec a dokonce i během videa, kdy při pohybu myši přes přehrávaný video prosvítá nějaká posraná reklama. A když na mě vyskočil uřvanej zelenej skřet (Alza), tak jsem si opravdu téměř pustil do kalhot.
Takže mě, jako občasnýho návštěvníka Streamu odpudili tak, že tam polezu už jen minimálně a to kvůli Peklu. Přežil bych ty reklamy, ale to rozhraní je fakt hegeš.

Předmět Autor Datum
Vubec na Stream nechodim, ale pokud Microsoft vyrobi operacni system pro dotykovy ovladani a rve ho…
RedMaX 18.11.2013 05:56
RedMaX
Já mám v opeře adblock, a mám tam reklamu "jen" na začátku a na konci, uprostřed videa nic není. Ten…
icepower32 18.11.2013 11:24
icepower32
Stream patří pod seznam a jak známo, seznam má potřebu funkční věci posrat. To máš e-mail, sbazar, t…
Redsnake 18.11.2013 19:39
Redsnake
Jaký máš prohlížeč a dablock doplněk v něm? Zkoušel jsi zakázat flash, případně ho zapnout jen u spu…
mnua.al 18.11.2013 20:07
mnua.al
Kdybych chtěl řešit blokování reklam, půjdu zvracet do PC poradny. Jde mi o princip, protože čeho je… poslední
Prasak 18.11.2013 22:03
Prasak

Vubec na Stream nechodim, ale pokud Microsoft vyrobi operacni system pro dotykovy ovladani a rve ho na miliony nedotykovych pocitacu, jeste se divis, ze se najde imbecil, ktery pro dotykovy ovladani na nedotykovych zarizenich upravi nejakej prehravac videa?

Stream patří pod seznam a jak známo, seznam má potřebu funkční věci posrat. To máš e-mail, sbazar, teď už stream...Jediný způsob jak s tím bojovat je tam nechodit. Tuhle jsem si četl diskuzi na fcb na stránce streamu, kde si lidi stěžovali, že dřív mohli videa přehrávat i na mobilu. Streamák jim poradil, že na to teď slouží jejich super kchůl vychytaná aplikace. Hohó, nasrat!

Jaký máš prohlížeč a dablock doplněk v něm? Zkoušel jsi zakázat flash, případně ho zapnout jen u spuštění? Prohlížel jsi seznam prvků, která stránka načítala(umí skvěle adblock plus pro ff, případně adblock pro chromium)? Textové reklamy blokuji pomocí css pravidel, dále pomocí css pravidel blokuji humus typu zivefirmy, jobs, atd, které jsou přímo v html.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru