Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Cyklisti, jaké pláště si vybrat před zimou na celoroční použití?

V zime bez defektu s tim, ze vyjedes i na silnici? Si upad? ;-)

V zime se bez defektu jezdit neda, staci kousek po silnici, kde silnicari rozhazeli sterk (obcas to jsou pekne zaludny kaminky s ostrou hranou) a mas jistotu, ze to pichnes.

Tenhle rok jsem neak nezvladl jezdit v lete, nepocitam teda ani se zimni sezonou, leda ze by bylo nejak hodne pekne (sucho).

Jinak ale pokud nebydlis na vesnici a nemas za oknama les, ale musis k nemu dojet po asfaltu, tak to kolo zimnim solnym posypem hrozne trpi, umejt po kazdy vyjizdce ram a co mozna nejvice se starat o kazetu, retez, ...
Nejlepsi je mit nejakyho zimaka, proste kolo na dodelani ciste na zimu, o ktery se nemusis starat. Ja teda nemam na dalsi kolo misto, takze to resim alespon tak, ze mam dve sady kol, na zimu mam stary kola REMERX (32x drat) s uz starsima plastema Swalbe Smart Sam, na zadnim kole mam starsi kazetu, tu urcite nebudu kazdyho pul roku menit a na leto mam lehoucky kola od Shimana (24x + 20x drat) s plastema Hutchinson Python.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat