Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zámků jak ve středověku

Snaha ohnout uživatele, aby pochopili místní systém, je marná. Je potřeba upravit systém, aby vyhověl uživatelům. Ty radiobuttony byly přirozeně jen první myšlenka, dá se dál rozvíjet. Třeba by defaultní radiobutton mohl nést hodnotu "neumím se rozhodnout, prosím adminy o zařazení a jsem si vědom, že to může 24h trvat".

Registrační formulář jsem viděl kdysi jednou, podíval jsem se na něj znovu teď. Pokud přijde BFU, co v životě neslyšel o poradna.net a debaty.net, bude těžce na větvi. Dva systémy, do jednoho se musí logovat, do druhého ne, ale pokud se do druhého registruje, může to využít i do prvního, ovšem registrovat se do druhého se musí v tom prvním, kde to vlastně ani nemusí potřebovat. Oba systémy vypadají skoro stejně, jeden je zdá se uvolněnější, hm, tak to dám tam. Ten striktnější bude beztak placený a akorát to tu nepíšou, dneska všichni odrbávají všechny...

Co na tom, že logicky je to tam popsané naprosto přesně. Ale už kdysi fleg psal, že raději tu bude mít 10 intelignentích uživatelů než 100 méně inteligentních, takže si nemyslím, že nějaká systémová změna je na pořadu dne.

Proto jsem psal ten dotaz, jde čistě o mou zvědavost, jestli současný stav adminům vyhovuje či nikoliv. Není mou ambicí někoho přesvědčovat, že takhle to nebude fungovat a stejně tak neříkám, že mnou navrhované řešení musí fungovat. Brainstorming ;)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat