Jízdenka na vlak - jiná trasa
Je to sice banalita, ale zajímalo by mě, čím to..
Kupuji si jízdenky eTiket a jezdím většinou trasu Brno - Zlín přes Břeclav. Chtěl jsem dnes vyzkoušet jinou trasu a tak jsem zadal, že chci jet přes Přerov. Všechno ok, zaplatil jsem, přišla na mail jízdenka v pdf, kde byl i jízdní řád navazujících vlaků, které jsem si zvolil. Na nádraží jsem si ji vyzvedl v automatu a co nevidím, je tam napsáno přes Břeclav. Říkám si, asi jsem něco zdrbal při objednávání, tak ok, jel jsem přes Břeclav (protože v tu dobu skoro nic nejelo, tak jsem se musel trckat celou cestu osobákem). Doma se dívám na původní pdf jízdenku a zjišťuji, že je tam skutečně trasa přes Břeclav, ale v jízdním řádu pod tím jsou vlaky přes Přerov (tak, jak jsem zadával v objednávce). Zajímalo by mě, jestli je to chyba, nebo vlastnost. Jestli jsem na tu jízdenku skutečně mohl jet přes Přerov i když tam byla napsaná trasa přes Břeclav. Fakt je, že cena se neliší. Nemá někdo zkušenosti?
Se obrat primo na CD
http://domino.cd.cz/forms.nsf/EntryDialog?OpenForm
Uredniku maji jak nasrano, tak at ti to zodpovi, pak sem napis vysledek. Treba to proste rozhodli za tebe, ktera cesta je pro tebe nejlepsi.
Kdyžtak jim napíšu, ale raději chvíli počkám, jestli někdo nezareaguje tady. Třeba je to nějaká feature.
nejsem místní ze zaječí, trasu neznám. ale jestli kilometrovné odpovídá, jeď si kudy chceš.
zaplaceno dostali, co by ještě chtěli.
jakože kvůli tobě nenaložili ve výchozí stanici dostatek koksu na tendr? takovému argumentu už moc nevěřím.