Tak mě napadá,jestli byste sem dali v určitý den na 24 hodin svoji skutečnou fotku,myslím,že bysme všichni čučeli,jak kdo vypadá.Určitě máte o někom nějakou představu a najednou
Fakabuk nemám, lidi taky ne... Jediné místo, kde se prezentuji na webu jest zde.
Ja tam mam obraz, jak me nakreslila dcera ve skolce.
Já si na debaty nemůžu přidat avatar, vždycky mě to hodí chybu.
stěžuje si tu na to víc lidí, já do pozadí nevidím. zkus vlézt do nastavení toho účtu na *.poradna.net, jestli tam jde avatatar nacpat.
Treba se snazi nahrat avatar 2 500 x 1 700 pixelu, jak se vyfotil.
Je to ten samý avatar stažený přímo z Poradny.
Z poradny není třeba něco stahovat, udělá se tady sám. Pokud máš však jiný nick, udělej si i jiný avatar ne?
Koukám, že tam máš tohle http://poradna.net/avatar/user--659313075.jpg to by se ti tu mělo načítat automaticky. Napiš losovi, nebo ještě zkus ten stažený obrázek přejmenovat. Třeba se perou ta čísla - že jsou stejná.
Právě, že to mě taky napadlo, bohužel to nepomohlo.
No a nemáš tady náhodou třeba přihlášení stejné jméno, ale jiný e-mail? Když vlezeš na poradnu, přihlásíš se a přes odkaz vlezeš sem, také se nenačte? Napiš losovi http://pc.poradna.net/u/view/-1780106056-los
Stejnej postup, stejnej problem...
Je tam nějaký problém s právy uživatele (Unable to open ...... for writing: Permission denied, zkoušel jsem změnit avatar). Psal jsem Losovi.
Taky jsem mu psal ... jdeme SPAMovat!
Napsal jsem to i do poradňáckého vývojářského to-do listu. Spamovat netřeba.
Kdybys napsal jakou chybu, třeba by ti někdo poradil. Co třeba typ a velikost? To mas OK?
Stáhl jsem ten obrázek, co mám na Poradně nahraný (originál jsem ztratil). 50x50px, JPEG. Hláška je prostě, že na serveru nastala chyba.
Protoze odpovita memu alter egu, v ramci "role-playing" ;)
Chápeš vůbec význam termínu "alter ego"? Jak moc v rozporu s vládcem temnot jsi?
Mám rád rum (kubánskej) a vždy mě mrzí, že je tak drahej a tak rychle dojde...
Na obr. je Jack Sparrow - hroznej sympaťák a má ho taky rád.
No u mě je jasné kdo tam je.. když jsem byl ještě vajgl tak jsem na to koukal kdysi jsem tu hubu našel na internetu a řekl jsem si no ty vole tak ty jsi držka pojď ke mě
Já žádný nemám protože to nejde nastavit
Na serveru nastala chyba Na našem serveru nastala neočekávaná chyba. Chyba není ve Vašem prohlížeči, ani v internetovém připojení. Tuto chybu jsme zalogovali a opravíme ji co nejdříve. Zkuste to později, prosím. Pokud trvá tento stav příliš dlouho, dejte nám prosím vědět na info@poradna.net.
Tohle dělají jen debaty, IT poradna je ok.
funguje když přijdeš s identitou z poradny sem, jsi funkční automaticky i s avatatarem. ale opačný postup založit si své ego nejdřív v debatě a zkoušet ho dál použít, to myslím havaruje.
Tak mě napadá,jestli byste sem dali v určitý den na 24 hodin svoji skutečnou fotku,myslím,že bysme všichni čučeli,jak kdo vypadá.Určitě máte o někom nějakou představu a najednou
Fakabuk nemám, lidi taky ne... Jediné místo, kde se prezentuji na webu jest zde.
Ja tam mam obraz, jak me nakreslila dcera ve skolce.
Já si na debaty nemůžu přidat avatar, vždycky mě to hodí chybu.
stěžuje si tu na to víc lidí, já do pozadí nevidím.
zkus vlézt do nastavení toho účtu na *.poradna.net, jestli tam jde avatatar nacpat.
Treba se snazi nahrat avatar 2 500 x 1 700 pixelu, jak se vyfotil.
Je to ten samý avatar stažený přímo z Poradny.
Z poradny není třeba něco stahovat, udělá se tady sám. Pokud máš však jiný nick, udělej si i jiný avatar ne?
Koukám, že tam máš tohle http://poradna.net/avatar/user--659313075.jpg
to by se ti tu mělo načítat automaticky. Napiš losovi, nebo ještě zkus ten stažený obrázek přejmenovat. Třeba se perou ta čísla - že jsou stejná.
Právě, že to mě taky napadlo, bohužel to nepomohlo.
No a nemáš tady náhodou třeba přihlášení stejné jméno, ale jiný e-mail? Když vlezeš na poradnu, přihlásíš se a přes odkaz vlezeš sem, také se nenačte?
Napiš losovi http://pc.poradna.net/u/view/-1780106056-los
Stejnej postup, stejnej problem...
Je tam nějaký problém s právy uživatele (Unable to open ...... for writing: Permission denied, zkoušel jsem změnit avatar). Psal jsem Losovi.
Taky jsem mu psal ... jdeme SPAMovat!![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Napsal jsem to i do poradňáckého vývojářského to-do listu. Spamovat netřeba.
Kdybys napsal jakou chybu, třeba by ti někdo poradil. Co třeba typ a velikost? To mas OK?
Stáhl jsem ten obrázek, co mám na Poradně nahraný (originál jsem ztratil). 50x50px, JPEG. Hláška je prostě, že na serveru nastala chyba.
Protoze odpovita memu alter egu, v ramci "role-playing" ;)
Chápeš vůbec význam termínu "alter ego"? Jak moc v rozporu s vládcem temnot jsi?
Mám rád rum (kubánskej) a vždy mě mrzí, že je tak drahej a tak rychle dojde...
Na obr. je Jack Sparrow - hroznej sympaťák a má ho taky rád.
No u mě je jasné kdo tam je.. když jsem byl ještě vajgl tak jsem na to koukal
kdysi jsem tu hubu našel na internetu a řekl jsem si no ty vole tak ty jsi držka pojď ke mě 
Já žádný nemám protože to nejde nastavit
Tohle dělají jen debaty, IT poradna je ok.
funguje když přijdeš s identitou z poradny sem, jsi funkční automaticky i s avatatarem.
ale opačný postup založit si své ego nejdřív v debatě a zkoušet ho dál použít, to myslím havaruje.