Naučim se bruslit?
Zdravim borci, chci vědět váš názor na to, zdali se pozdně náctiletej člověk může ještě naučit bruslit na ledě. Případně i vaše zkušenosti a postřehy proč by to mělo, či nemělo jít.
Zdravim borci, chci vědět váš názor na to, zdali se pozdně náctiletej člověk může ještě naučit bruslit na ledě. Případně i vaše zkušenosti a postřehy proč by to mělo, či nemělo jít.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Na ledě - to nevím, ale kolečkáče možná zvládneš. Hlavně to chce zkusit. Hlavní je - nespadnout. Jestli je to tvoje "pozdně náctiletej" kolem důchodu, tak se na to už vykašli.
Nepíšeš ze Sahary, že ne?
Na lede mas na bruslich mnohem vetsi stabilitu nez na koleckacich (myslim inline).
----
Jestli ti nejde o nejaky reprezentacni vykony, tak uplne v pohode. Na brusleni neni nic slozityho.
Chci si jenom zahrát hokej s klukama =))
Pokud budes hrat utocnika, tak uplne v pohode. Obrance potrebuje umet bruslit i pozadu a to zase tak jednoduchy neni.
Strach ze spadnutí nemam, jsem fakt odhodlanej. Nu momentálně zakončuju svoji druhou dekátu života. S tou Saharou pěkný =)
Na dědině vždycky platilo, že musíš mít sílu v prackách a dobré péro. Ostatní už přijde samo.
Jak to máme vědět? Víš ty, jestli se naučím plíst punčochy nebo tančit čardáš?
Bruslit je v pohodě, horší je zastavit.
Nikdy jsem nebruslil a už nikdy se to nenaučím.
Nikdy neříkej nikdy. Třeba tě vytáhnou vnoučata. Bacha na osteoporózu
Doufám. Mě to totiž asi letos čeká taky (děti dorostly do věku, kdy nějak cítím potřebu je to naučit) a sám jsem stál na bruslích naposledy před 15 lety.