Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hlasování o zákazu kouření na veřejnosti v ČR

Ahoj, zajímá mě souhlas či nesouhlas se zákazem kouření na veřejnosti v ČR.

Trochu bych to upřesnil ,aby to nebylo tak přísné. Zákaz by neplatil, pokud by v okruhu 40m nebyla jiná osoba..

PS: který UIUX designér navrhoval proces přidání ankety? Vyhovovala by mi víc možnost mít u seznamu s odpověďmi tlačítko "Přidat možnost"+tlačítka smazat řádek. Nejde o nic zásadního, jen vylepšení.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja bych byl rozhodne pro zakazat koureni primarne uplne vsude. Kourit by se mohlo jen tak aby unikaj…
Menfis_cz 26.10.2013 00:16
Menfis_cz
A co baby zlité voňavkou, až to leptá dýchací cesty? Co humusáci, kteří smrdí jak mrtvý pes? Když js…
mif 26.10.2013 00:25
mif
Humusáci jsou nejlepší prevence proti kouření na veřejnosti. Já si odpoledne chtěl zapálit ve městě,…
karel 26.10.2013 00:39
karel
Tyhle otravove jsou taky desny. Ja ani nezpomaluji a jdu dal s vetou nemam cas otravujte nekoho jiny…
Menfis_cz 26.10.2013 00:46
Menfis_cz
No a taky bych zakázal ošklivý lidi. Kdo se na to má dívat? Co když se mi udělá zle? A co lidi s bre… poslední
Prasak 26.10.2013 10:28
Prasak

Ja bych byl rozhodne pro zakazat koureni primarne uplne vsude. Kourit by se mohlo jen tak aby unikajici kour zadnym zpusobem neohrozil ani neomezil ostatni zivocichy. A pokud by nekdo predlozil prokazatelny dukaz ze dotycny toto porusil daval bych nekompromisne minimalne 5000 pokuty ve spravnim rizeni i dvojnasobek. Je mi na bliti kdyz za nekym du a uz 10 metru za nim musim cuchat ten kour, takze nez ho predejdu nebo predbehnu nicim si nedobrovolne zdravi. A kdyby nekdo kouril na zastavce, coz je i ted zakazany. Tak nez pomahaci prijedou dotycny uz davno dokouri a vsechno popre, nebo bude uz davno v hajzlu a policajti po me budou chtit jeste snad zaplatit zbytecnej vyjezd. Proste zaverem, at si klidne kouri ale jen pokud by to nikomu nevadilo, kdyby je kdokoliv napomenul ze mu ti vadi musi to zahodit a jit se kat.

Humusáci jsou nejlepší prevence proti kouření na veřejnosti. Já si odpoledne chtěl zapálit ve městě, okamžitě se jich hejno vyrojilo a chtěli taky kouřit, pochopitelně ty moje. Měli asi někde nablízku hnízdo. Ještě horší byly ty pojišťovací baby, co otravujou úplně všude, aby se člověk zaregistrovat u jejich zdravotní pojišťovny. Už si na mě dávaj pozor, když nepomohle slušné poslání do pryč a otravovaly dál, začal jsem na celou ulici řvát: "Pět stovek za čtvrt hodiny? Vy jste se úplně zbláznila, tolik snad neberou ani šlapky v Praze!"

Tyhle otravove jsou taky desny. Ja ani nezpomaluji a jdu dal s vetou nemam cas otravujte nekoho jinyho, vetsinou daj pokoj, kdyz mi bouchnou saze tak jsem hnusnej ale to se stalo jenom jednou. S tema houmleskama si pobavil. Ale me to koureni na zastavce, nebo kdyz je dotycny slusny a odejde do zakonem stanovene vzdalenosti vadi hlavne proto, ze od dokouri a vleze za mnou treba do busu. Pak to z nej smrdi a za co mu muzu ric? Pane smrdite bezte pryc? To byvh dostal asi na budku.

No a taky bych zakázal ošklivý lidi. Kdo se na to má dívat? Co když se mi udělá zle? A co lidi s brejlema? Nebo s dlouhýma fousama, určitě tam mají breberky! A nezapomeň na důchodce, ti jsou taky strašně škodliví, stojí strašně moc peněz ze státního rozpočtu a jsou furt nemocní, kdo to má furt platit?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru